Selviytyjät-sarjassa mukana oleva Niklas Hagman: Vaikeinta oli lasten ikävöinti
Puheenaiheet
Selviytyjät-sarjassa mukana oleva Niklas Hagman: Vaikeinta oli lasten ikävöinti
Avioeroa maaliskuussa yhdessä vaimonsa kanssa hakenut ex-jääkiekkoilija viettää arkensa lapsia harrastuksiin kuljettaen.
Julkaistu 14.6.2018
Apu

Viime keväänä jääkiekkouransa päättänyt Niklas Hagman, 38, viettää nykyään koti-isän arkea. Sen lisäksi Hagman nähdään ensi kaudella Selviytyjät Suomi -sarjassa.

- Kokemuksena se oli aivan loistava, olen iloinen, että tuli lähdettyä. En olettanut, että Filippiineillä olisi helppoa, mutta yllätyin miten kova ja raskas rupeama se oli. Ei fyysisesti, vaan henkisesti, Hagman kertoi torstaina Lastenklinikoiden Kummien Padel -hyväntekeväisyysturnauksessa Helsingin Hernesaaressa.

Kolmen lapsen isä kaipasi kuvausten aikana etenkin jälkikasvuaan, kännyköitä kilpailijat eivät saa käyttää.

- Se oli kaikista vaikeinta. Vaikka olen ollut paljon pois kotoa, olemme pitäneet yhteyttä Skypellä ainakin parin päivän välein.

Muutoin Hagman nautti ajasta ilman teknologiaa.

- Oli parasta olla keskellä kaunista luontoa ja tehdä kaikki käsin. Nautin oikein siitä! Tykkään muutenkin touhuta mökillä ja luonnossa. Kunpa täälläkin malttaisi lähteä mökille vaikka viikoksi ilman puhelinta. Puhelin määrittää elämää niin paljon, oikein ärsytti saada se takaisin.

Arjessa Hagmanin päivät täyttyvät lapsien harrastuksista, joita riittää jalkapallosta taitoluisteluun.

- Kuskaan heitä ja pidän kodin siistinä. Koitan myös sivistää itseäni ja opiskella, miettiä mitä sitä alkaisi aikuisena tehdä.

Tuoretta avioeroaan Piritta-vaimostaan Hagman ei halunnut enempää puida.

- Katsotaan mitä tässä tapahtuu. Nautitaan nyt kesästä ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo eteen.

Kommentoi »