Syke-tähti Sebastian Rejman elää ruuhkavuosia lasten tahtiin: ”Meillä on hyvät tukijoukot – lapset ovat olleet kotihoidossa”
Perhe
Syke-tähti Sebastian Rejman elää ruuhkavuosia lasten tahtiin: ”Meillä on hyvät tukijoukot – lapset ovat olleet kotihoidossa”
Näyttelijänä ja laulajana tunnetun Sebastian Rejmanin arki on tasapainoilua kahden kaupungin välillä, kun ja puoliso Iina Kuustonen kuvaa Tampereella elokuvaa.
Julkaistu 26.5.2021
Apu

Sebastian Rejman elää ruuhkavuosia puolisonsa Iina Kuustosen kanssa pariskunnan 2- ja 4-vuotiaiden lasten tahtiin.

– Onneksi meillä on hyvät tukijoukot, aikataulutus on myös tärkeää. Myönnän sen, että on tässä ollut haasteensa, sillä molemmat lapset ovat olleet toistaiseksi kotihoidossa. Kaikesta on onneksi selvitty, työt saatu tehtyä ja lapset ovat onnellisia, niin mikäs siinä, Rejman kertoi Syke-sarjan etäpressitilaisuudessa.

Omaa aikaa Rejman saa viettää jääkiekkopeleissä.

– Rakastan jääkiekkoa, käyn IFK:n peleissä yksin ja play offeissa laulamassa yleensä Maamme-laulun. Nyt kun pääsin pitkästä aikaa jäähalliin, muistin, että tämmöistäkin oli. Silloin se konkretisoitui, että onhan näitä asioita ikävä. Ehkä se maailma tästä taas aukeaa.

Kahden freelancer-näyttelijän taloudessa on luonnollista sparrata toista.

– Se on itsestäänselvää, olisi outoa jos emme puhuisi ollenkaan töistä.

Tällä hetkellä näyttelijäperheessä suhataan kahden kaupungin väliä, sillä Kuustonen kuvaa Tampereella elokuvaa.

– Vietämme juhannukseen asti kahden kaupungin risteilyä, mutta se on itse asiassa kivaa vaihtelua. Heinäkuu pitäisi olla kokonaan vapaata ja elokuussa on taas täysi hässäkkä päällä. Odotan innolla mitä loppuvuosi tuo tullessaan.

Syke-sarjan 10. kausi Ruudussa 4. kesäkuuta alkaen

Kommentoi »