Satu ja Ami samalla lavalla
Kulttuuri
Satu ja Ami samalla lavalla
Satu Silvo nauttii jo toistamiseen kesästä rakkaansa Reidar Palmgrenin kanssa Mustion Linnan kesäteatterissa, kun kesäteatterissa pyörii farssi Tuplakupla.
Julkaistu 20.6.2012
Apu

Ohjaaja Jouko Keskinen tuntee Silvon farssitaidot, mutta Ami Aspelund oli yllätys.

– Ajattelimme, että Amille pitäisi sujauttaa edes yksi laulu, mutta kun kuulin häntä ensimmäisissä lukuharjoituksissa, tiesin, että no ei todellakaan.

– Amille on töitä tarjolla Mustiossa jatkossakin.

– Ensimmäinen puherooli, Ami Aspelund kehaisi teatteripestiä.  Laulunopettajan opinnot ovat kesäpaussilla ja työmatka Tenholasta hoituu hujauksessa. Lahdessa näyttelevä Anna Vihanto asuu perheineen Vääksyssä, mutta kortteeraa kesätyöpaikan tuntumassa.

Rakkautta tihkuvat Satu Silvo ja Reidar Palmgren nappasivat Silvoplee-ravintolasta ensi-iltaeväät ja kiitivät sitten Mustioon. Reidarilta ilmestyy elokuussa kirja Sudenmarja. Sadun urasta valokuvin kertova 50-vuotisjuhlanäyttely on avoinna lapsuusmaisemissa Valkealassa. – Upea, ihana näyttely, Satu nostalgioi.

Konkarinäyttelijä Aapo Vilhunen odottaa heinäkuuta. – Teen televisioon kohtauksen Anneli Saulin kanssa, mutta jos käy jääkaapilla, se menee ohi, hän nauratti vaimoaan Irjaa.

Patrick Lagus toi terveisiä Etelä-Afrikasta, jonne palaa lokakuussa. – Strauss-konserttiin tulee sikäläisiä laulajia, hän lupasi ja kertoi kesällä keskittyvänsä yksityistilaisuuksiin.

– Lupasin kavereille tulla ensi-iltaan, vaikka näyttelenkin Porissa, viime kesän Mustion tähti Oskari Katajisto kertoi. Hyväkuntoisella Oskarilla oli teatteriseurana eksoottisen näköinen ja minihelmainen Suvi, joka oli pitänyt kovasti Porin ensi-illasta. Suvia ei saanut kuvata.

Varpu Virta ja Ossi Ahlapuro ovat esiintyneet yhdessä, mutta Varpu tunnetaan myös Dannyn laulajana. Ahlapuro tunnelmoi trubaduurina sen kuin ehtii.

– Tyttäreni, Sinikka Sokka esitteli ylpeänä Emilia Packalénin, peruskoulunopettajan. – Siinäkin työssä pitää osata laulaa, Emilia kertoi musikaalisuuden perinnöllisyydestä. Sinikalla on syksyllä edessä Elizabeth Taylorin musikaalirooli Tampereella.

Kuvat Atte Kajova

Kommentoi »