Apu

Sari Havas löysi rakkauden Tinderistä: Kihlat!

Sari Havas löysi rakkauden Tinderistä: Kihlat!
Sari Havas uskoo rakkauden kestävän koko loppuelämän.

Näyttelijä, vuorovaikutuskouluttaja Sari Havaksen, 56, vasemmassa nimettömässä koreilee väliaikainen kihlasormus.

– Nyt on tapahtunut liian paljon kaikkea, kun äitinikin kuoli, mutta ostimme kotimatkalla Ranskasta Suomeen huhtikuun alussa lentokentältä tällaisen ”aiesormuksen”. Kihlaudumme virallisesti myöhemmin, onnellinen Havas hymyilee.

Uuden miesystävänsä, kymmenen vuotta vanhemman Riston kanssa kaksi vuotta seurustellut Havas uskoo vakaasti, että tämä parisuhde kestää loppuelämän.

– Tämä suhde tuntuu vain niin oikealta, ihanalta. Olemme puhuneet paljon asioista, ja tunnemme, että asiat ovat kohdallaan. Haluamme elää loppuelämämme yhdessä – ja tässä iässä jo tiedostaa, ettei aikaa loputtomasti enää olekaan.

56-vuotias näyttelijä myöntää, että iän myötä oma mielikin on vakaampi. Tosin Riston kanssa suhteessa on edetty pikavauhtia: ensimmäisten treffien jälkeen matkustettiin heti yhdessä Ranskaan, ja puolen vuoden seurustelun jälkeen Sari muutti miesystävänsä luo Espooseen.

– Olin avioeroni jälkeen 10 vuotta yksin, nyt on ihanaa saada jakaa arki toisen kanssa. Risto on eläkkeellä, joten pystymme olemaan paljon yhdessä, vaikka minulla on maailman epäsäännöllisimmät työajat, Havas kiittelee.

Lue koko juttu Avusta nro 19/2018

Julkaistu: 9.5.2018
Kommentoi »