Sari Havas löysi miehen Tinderistä: "Toivon, että tämä rakkaus jatkuisi vaan"
Puheenaiheet
Sari Havas löysi miehen Tinderistä: "Toivon, että tämä rakkaus jatkuisi vaan"
Sari Havas löysi Tinderin kautta rakkauden.
Julkaistu 12.10.2016
Apu

Sari Havas, 54, saapui Valkeakosken Kaupunginteatterin kevätohjelmiston julkistamiseen purjehduslomalta Kroatiasta.

- Purjehduksesta on rakkauden myötä tullut uusi aspekti elämääni. Meitä oli veneessä seitsemän ihmistä. Päivät purjehdittiin, delfiinit pomppimat kauemana. Yöksi mentiin satamaan tai poukamiin. En ole ikinä aikaisemmin tuollaista elämää viettänyt, näyttelijä iloitsi.

Vuonna 2007 Pentti Sveholmista eronnut Havas löysi nykyisen miehensä puoli vuotta sitten Tinderistä. Sopiva mies ei osunut kohdalle heti.

- Olen käynyt läpi kaikki Ranskan ja Suomen miehet - siis treffiseurana. Ajattelin, että en löydä ketään. Ensin olin Tinderissä vain Ranskassa, kun ajattelin, että se herättää täällä huomiota. Lopulta rohkaistuin ja niin löytyi sellainen Suomi-poika.

Havaksella oli alkuun epäilyksensä Tinderiä kohtaan. Nyt hän uskaltaa suositella sitä muille ikätovereillekin.

- Minulle olisi ollut mahdottomuus löytää miestä mistään kapakasta, kun en sellaisissa käy. Elämässä on kääntynyt uusi sivu. Nyt toivon, että tämä rakkaus jatkuisi vaan.

Freelancerina työskentelevä Havas asuu Tuusulassa, eikä suostu kommentoimaan yhteenmuuttosuunnitelmia. Työrintamalla hän kiertää esittämässä kirjoittamansa Terapian tarpeessa -näytelmää. Kyseessä on kahden naisen komedia, joka nähdään myös Valkeakoskella ensi keväänä. 

Kommentoi »