Suurperheen sapattiloma: Minne mahdumme talvilomalla?
Matkailu
Suurperheen sapattiloma: Minne mahdumme talvilomalla?
Mikä kohde Euroopassa tai vähän kauempana sopisi seitsenhenkisen pikkulapsi­perheen sapattikuukauden viettoon loppusyksystä tai helmi–maaliskuussa?
16.1.2020
 |
Mondo

Lämmin ilmasto ja isolle lapsiperheelle sopiva hintataso voisi löytyä Egyptistä. Matkailu alueelle on elpymässä, eikä suojaksi tarvita enää seitsemää samuraita.

Esimerkiksi Hurghadassa voi nauttia rantaelämästä, ja kuukaudessa ehtii tehdä Niilin risteilyn ja retken pyramideille. Turistiripuliin tosin kannattaa varautua jo etukäteen.

Jos Egypti tuntuu liian eksoottiselta, takuuvarma suositus on Málagan seutu.

Espanja on turvallinen maa, ja Aurinkorannikolta löytyvät kaikki lapsiperheen tarvitsemat palvelut. Hintataso on myös edullinen, isoja loma-­asuntoja piisaa ja aurinko paistaa. Vesipuistot eivät talvella ole auki, mutta lapsille riittää monenlaista muuta tekemistä ja nähtävää.

Kuukauden aikana voi tehdä mukavia retkiä pitkin Andalusiaa. Kaiken lisäksi espanjalaiset rakastavat pieniä lapsimatkustajia.

Aurinkorannikolla on kuitenkin ennen kaikkea mukava keskittyä laiskottelemaan ja syömään hyvin.

Kysy mitä tahansa matkailusta, leikkisä Concierge selvittää tai keksii uskottavan vastauksen. Kysymykset Conciergelle: mondo@a-lehdet.fi

Kommentoi »