Sanna Stellan: "Perhe evakossa homeen vuoksi"
Puheenaiheet
Sanna Stellan: "Perhe evakossa homeen vuoksi"
Sanna Stellanin vauvavuosi ei ole ollut helppo. Kotitalosta löytynyt home pakotti kolmelapsisen perheen muuttamaan.
Julkaistu 27.10.2016
Apu

Sanna Stellanin, 42,  perhe on asunut kesäkuun alusta evakossa. Perheen kolme vuotta sitten ostetusta 60-luvun omakotitalosta löytyi keväällä hometta. Korjaustöiden ajan kolmelapsinen perhe on majaillut kavereiden ja sukulaisten luona.

- Meillä ei ollut mitään oikeudenkäyntidraamaa homeasiaan liittyen, vaan asia saatiin soviteltua. Mutta onhan tällä porukalla, kolmen lapsen, koiran ja kissan kanssa jatkuva muuttaminen ollut aikamoista. Kun etsimme väliaikaiskämppää joku kyseli, että olisiko teillä vielä alpakkaa, näyttelijä veisteli tänään puolivuotias Fria-vauva sylissä.

Perheen isommat lapset ovat 4- ja 7-vuotiaita. Sanna kertoo, että perhe on puhaltanut episodin aikana yhteen hiileen.

- Tässä on pakko pysyä reippaana. Ehkä hormonit auttavat. Tämä on kuitenkin vain väliaikainen olosuhde. Olemme asuneet kavereiden, sukulaisten ja naapureiden luona. Jouluna pääsemme muuttamaan remontoituun kotiin, kämpästä tulee ihana.

Taloon tehtiin lopulta laajempi remontti kuin aluksi oli aikomus. Stellan on tehnyt myös projektimuotoisia töitä äitiysvapaan ja remonttirumban aikana.

Näyttelijä kertoo, että perhe käyttää palveluita helpottamaan arkea.

- Kaikki tuntuvat hämmästelevän, miten yhdistelen äitiyttä ja työtä, vaikka kaikkihan sitä tekevät. Meillä käy siivooja ja kauppakassipalvelu tuo ruuat. Ne ovat arjen helpottajia, Stellan kertoi tänään Nenäpäivä-keräyksen avauksessa Helsingissä.

Kommentoi »