Samuli Edelmann muuttaa takaisin Suomeen
Puheenaiheet
Samuli Edelmann muuttaa takaisin Suomeen
Samuli Edelmann muuttaa perheensä kanssa Maltalta Suomeen.
Julkaistu 25.5.2015
Apu

Samuli Edelmann muuttaa kesällä perheensä kanssa Maltalta Helsinkiin. Näyttelijä-laulaja on asunut vaimonsa ja kahden lapsen kanssa Maltalla kymmenen vuotta.

- Kyllähän sitä (muuttoa) tuli jonkun aikaa pohdittua. Olen iloinen päätöksestä. 

Onko muuttopäätös lopullinen?

- Toistaiseksi kyllä. Mutta mikä tässä elämässä olisi lopullista? Aika aikansa kutakin, Edelmann totesi tänään Tappajan näköinen mies -elokuvan kuvauksissa Helsingissä.

Tappajan näköinen mies -elokuva on Edelmannin päätyö kesän ajan laulukeikkojen lisäksi. Edelmann näyttelee elokuvassa pääroolin Viktor Kärppänä, joka on Neuvostoliiton armeijan entinen erikoisjoukkojen sotilas. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Martti Suosalo, Ville Haapasalo, Maria Ylipää ja Krista Kosonen. Samuli kävi elokuvan tiimoilta Haapasalon kanssa Moskovassa.

- Meillä ei ollut siellä mitään ongelmia. Olih hienoa nähdä Villen kanssa hänen toista kotimaataan. 

Näyttelijä ei halua olla liian huolissaan Venäjän tilanteesta.

- En jaksa uskoa, että sieltä tulisi mitään isompaa ongelmaa. Uskon, että media saa näyttämään tilanteet isommilta ja uhkaavimmilta. Elokuvassa nähdään myös Venäjän toinen puoli. Maassa on upeaa kulttuuria: taidetta, tanssia, kirjallisuutta, elokuvia  ja musiikkia.

Tappajan näköinen mies -elokuvan kuvaukset aloitettiin kuukausi sitten. Se saa ensi-iltansa kevättalvella 2016. Elokuva perustuu Matti Röngän menestysdokkariin Tuliaiset Moskovasta. Elokuvan ohjaa Lauri Nurkse.

Kommentoi »