Rohkeita ratkaisuja tehnyt Jannika B: "Kaikki aika täällä on arvokasta"
Puheenaiheet
Rohkeita ratkaisuja tehnyt Jannika B: "Kaikki aika täällä on arvokasta"
Isän sairauskohtaukset saivat Jannika B:n ymmärtämään elämän rajallisuuden.
Julkaistu 12.8.2013
Apu

Jannika Bergroth, eli Jannika B:nä tunnettu artisti teki kolme vuotta sitten suuria päätöksiä elämässään. Myymäläpäällikkönä vaateliikkeessä toiminut Jannika jätti työnsä, erosi ja käytti kaikki asuntonsa myynnistä saamansa rahat artistin uransa luomiseen.

- Minulla oli ensimmäisen sinkun julkaisun jälkeen erikoinen tilanne, sillä kaikki muuttui hetkessä päälaelleen. Olin saanut Idolsista pakit ja levy-yhtiöiltä ainoastaan kieltäviä vastauksia. Kun single sai radiosoittoa, minulla olikin positiivinen ongelma, kun useampi levy-yhtiö oli kiinnostunut.

Jannika jatkoi - esikuvansa Madonnan tapaan- omalla levymerkillään, mutta tekee yhteistyötä ison levy-yhtiön kanssa.

Laulaja on aikaisemminkin tehnyt rohkeita, onnistuneita valintoja elämässään.

- Kun olin nuori, isäni sai kaksi vakavaa sairauskohtausta. Ymmärsin jo silloin, että elämä on lyhyt ja kaikki aika täällä arvokasta. Muutin 15-vuotiaana kotoa Kokkolasta Vaasaan opiskelemaan englanninkieliseen lukioon. Ilman tätä päätöstä, en olisi välttämättä tässä missä nyt olen. Vaasassa aloin taas pitkästä aikaa tekemään musiikkia.

Jannika arvelee, että monikaan ei pidä poplaulajan uraa oikeasti realistisena vaihtoehtona.

- Olen iloinen, että moni rakas ystäväni on aikuisiäsllä uskaltanut ehkä esimerkkini rohkaisemana tehdä rohkeita päätöksiä omassa elämässä. Uskon, että jos kirjoitetun kohtalon eteen tekee töitä, kaikki on mahdollista.

Jannikan kesäkiertue päättyi eilen Nokialle Tapsan tahdit -tapahtumaan. Nyt on vuorossa kahden viikon kesäloma, jonka aikana on tarkoitus tehdä uutta musiikkia.

H0llolassa asuva Jannika tiedetään myös Apulannan solistin Toni Wirtasen tyttöystävänä. Pari poseerasi yhdessä helmikuussa Emma-gaalassa, mutta enää Jannika ei halua kommentoida suhdetta.

- Olen vihdoin oppinut olemaan asian suhteen tiukka.

Laulajan vasemmassa nimettömässä vilkkuu kuitenkin kultainen sormus. Huomioitahan saa aina tehdä?

- No sitä ei kukaan kiellä, Jannika virnistää.

Kommentoi »