Robinista filmitähti
Kulttuuri
Robinista filmitähti
Dokumenttielokuva tulee ensi-iltaan joulukuussa.
Julkaistu 19.4.2012
Apu

– En aio esittää muuta kuin olen, sanoo 13-vuotias laulajasensaatio Robin Packalen, josta Solar Films tekee joulukuussa ensi-iltaan tulevan dokumenttielokuvan.

Robin arvioi menestystään uskomattomaksi – hän on myynyt 80 000 levyä eli neljä kertaa platinaa, ja myynti jatkuu koko ajan. Tytöt hullaantuvat ja rekkakuskit kannattavat. Ja Robin jakaa posket punaisina nimikirjoituksia.

Robin ei pelkää kameraa.

­–  Kotona on tehty videofilmiä, kuvaaminen ei vaivaa. En aio näytellä enkä miettiä pukeutumista, Robin suunnittelee. Mutta vaatetietoinen tämä 13-vuotias on, platinaakin hän juhli tavaramerkiksi tulleissa eriparisissa tennareissa.

Leffan myötä Robinia vietäneen myös maailmalle.

– Kaverit sanovat, etten ole muuttunut, Robin mittailee eloa julkisuudessa. Platinalevy pääsee kotistudion seinälle.

– Aloitamme keväällä koulusta, Robin-leffan ohjaaja Inari Niemi sanoo ja lupaa ryhmineen seurata useita laulajan 16 kesäkeikasta. – Tutustumme vasta toisiimme, mutta jo nyt tiedän, että Robin on mukava, yhteistyökykyinen kaveri.

– Robin oli 9-vuotias, kun isä toi pojan studioon. Panin pojan laulamaan ja keskeytin, kun ajattelin, että laitteissa on vikaa, niin hyvin hän veti Final Countdownia, Maki Kolehmainen muistaa. Säveltäjävelho ei pelkää suojattinsa äänenmurrosta. – Michael Jackson lauloi 5-vuotiaasta, ei hänen uraansa äänenmurros vaikuttanut.

Kommentoi »