Robin hämmästelee menestystään
Puheenaiheet
Robin hämmästelee menestystään
Idols teki hyvää konsertilla, jonka aikana kerättiin puhelimitse varoja Haitiin ja Kongoon Kirkon Ulkomaanavun kautta.
Julkaistu 4.4.2012
Apu

Laura Voutilainen kiipesi lavalle finalistien kanssa, mutta oikeasti Suomen Idols-kisan voittaja selviää 6. toukokuuta.

Puhelinvastaajien periaatteena tuntui olevan Tomi Einosen ja Amin Asikaisen tapaan urheilullisesti "teemme parhaamme, katsotaan mihin se riittää".

Jaana Saarinen pääsi viimein puhelinvastaajaksi. - Odotan kesää! Menen Heinolan kesäteatteriin, pääsen Puntti Valtosen vaimoksi. Meillä on ollut yksi lukuharjoitus, Jaana kertoi ja lisäsi, että nauruksi meni.

Nuori Robin (Packalen) esiintyi eriparisissa tossuissa. - Mikä ettei! Kaapissa on aika paljon vaatteita, mutta kuvauksiin ja tiettyihin juttuihin minut stailataan, vaatteista kiinnostunut nuorimies sanoi. Entäs huima menestys? - Oon mä vähän hämmästynyt, Robin tunnusti.

Janina Fry tekee paluuta työelämän. - Paneudun vaatemallistooni, sen myötä palaan julkisuuteen, hän sanoi ja kertoi kauan halunneensa puhelinvastaajaksi hyväntekeväisyyskonserttiin. Omat lapset, tytär viisi ja poika pian kaksi, herkistävät, Janina myönteli keltaisessa jakussa, joka ei kuitenkaan ole omaa mallistoa.

Emma Salokoski viettänee pääsiäistä studiossa, sillä tulossa on levy Valoa pimeään. Emma on nähnyt Guineassa lasten kohtaloita.

Erin Anttila keskittyi konserttiin eikä miettinyt tulevia. Lupasi kuitenkin ennen pääsiäistä esiintyä Lahdessa.

Laura Närhi suuntaa pääsiäiseksi Lontooseen ystävättärien kanssa. - Ehkä käymme myös museoissa, hän arveli toiveikkaasti.

Katri Helena on aina lasten asialla. Pääsiäisen hän viettää kotona ja epäilee, ettei yksikseen. - Eiköhän siinä perhettä pyöri, hän arvioi ja kertoi, että iäkäs äiti Koistinen voi niin hyvin kuin nyt toivoa voi.

- Katson omia lapsiani ja Kongosta tulee taukaumia. En pysty katsomaan televisiosta lasten kurjuutta, mutta lähtisin uudelleen Kongoon vaikka heti, Niina Backman sanoi.

Kuin kaksi marjaa, Idols-tuomarit Tommi Liimatainen ja Jone Nikula. Jone on huolissaan Haitista ja kauhuissaan Kongosta.

Kuvat: Atte Kajova

Kommentoi »