Risto Räppääjä -elokuvan lapsitähti on näyttelijä jo kolmannessa polvessa
Puheenaiheet
Risto Räppääjä -elokuvan lapsitähti on näyttelijä jo kolmannessa polvessa
Rinna Paatso on yrittänyt ehdottaa tyttärelleen Sanni Paatsolle myös muita ammatteja.
Julkaistu 7.2.2014
Apu

Tänään ensi-iltansa saavan Risto Räppääjä ja liukas Lennart -elokuvan toisessa lapsipääosassa nähdään kolmannen polven näyttelijä. Nelli Nuudelipäätä näyttelevän Sanni Paatson, 11, äiti on Rinna Paatso. Samoin isovanhemmat Liisa ja Ilari Paatso ovat näyttelijöitä. Sanni aloitti näyttelemisen 6-vuotiaana Naisia kaupungilla -draamasarjasta.

- Risto Räppääjiin hain vasta nyt. Olen kyllä katsonut kaikki ja pitänyt niistä, Sanni sanoi elokuvan kutsuvierasensi-illassa Tennispalatsissa.

Äiti, Rinna Paatso sanoi, että hän on yrittänyt väläytellä näyttelijän työstä haaveilevalle tyttärelleen myös muita vaihtoehtoja ammatiksi.

- Olen yrittänyt puhua sille, että leipä olisi tasaisempaa arkkitehtinä tai hammaslääkärinä, mutta kai tämä on jotenkin geeneissä. Minulle kävi sanoin, että pidin pääni ja päädyin näyttelijäksi, Paatso sanoi.

Myös Rinnalla on elokuvassa rooli. Sanni ei tosin äidiltään neuvoja kaivannut.

- Olin kuvauspaikalla enemmän huoltajana. Sanni sanoi usein ennen omaa ottoa, että äiti et saa tulla, mä menen nyt töihin, Paatso sanoo.

Elokuvan ensi-illassa nähtiin suuri joukko kutsuvieraita. Sannin kummisetä, Stratovarius-yhtyeen Timo Kotipelto oli paikalla katsomassa kummitytärtään.

- Olen Sannin isän pitkäaikainen ystävä, yhtyeensä kanssa tauolla oleva Kotipelto sanoi.

Kommentoi »