Apu

Renny Harlin, 60, esitteli kiinalaisen rakkaansa Kay Huangin, 25: "Suloinen luonnonlapsi"

Renny Harlin, 60, esitteli kiinalaisen rakkaansa Kay Huangin, 25: "Suloinen luonnonlapsi"
– On ihanaa herätä aamulla vierellään ihminen, joka heti hymyilee ja on valmis hassuttelemaan, ohjaaja Renny Harlin hehkuttaa.
Julkaistu: 25.7.2019

Renny Harlinin kiinalaisella tyttöystävällä Kay Huangilla, 25, on yllään Marimekon oranssi housuasu, silmät iloa ja intoa täynnä. Napakkaa kättelyä seuraa selkosuomalainen Hauska tavata -tervehdys, puhekieli on sujuvaa amerikanenglantia. Kay toimi tulkkina Xi’anin filmifestivaaleilla, joilla Renny esitelmöi, ja rakkaus roihahti.

– Kay on maailman kiltein tyyppi. Kiinalaisen kirjallisuuden maisteri, hirveän fiksu. Kemiat toimivat, on kiva olla yhdessä. Suloinen luonnonlapsi.

Rennyn mukaan jotkut varmaan automaattisesti kritisoivat, että ”vanha äijä ja nuori tyttöystävä”.

– Kay avaa silmäni tuoreelle kokemukselle elämästä ja kaikesta ympärillä. Jos simppelisti sanotaan, hän pitää minut nuorena, nuorenmielisenä omalla nuoruudellaan.

Tulee viesti, johon Rennyn on vastattava: muutos Anttu Harlinin vaimolle järjestettävien yllätyssynttäreiden aikatauluun. Anttu Harlin on Rennyn Tuire-siskon poika, jolle Repe-eno arvelee olleensa vakautta tuonut isähahmo, jonka luona Amerikassa Tuiren kolme lasta asuivat paljon.

Renny laittoi lapset Helsingin kansainväliseen kouluun, auttoi yliopisto-opinnoissa ja antoi Antulle töitä elokuvissaan.

Renny sanoo ottavansa vähän kunniaa siitä, että Anttu sai kipinän alalle. Anttu Harlin on maailmanlaajuiseen levitykseen päätyneiden Kikattava kakkiainen -animaatiopätkien isä. Niiden tarkoituksena on saada lapsiperheet tirskumaan yhdessä.

– Mikään ei ole tärkeämpää kuin nauraminen! Siksi suhde Kayn kanssa toimii niin hyvin: me nauramme yhdessä koko ajan. On ihanaa herätä aamulla vierellään ihminen, joka heti hymyilee ja on valmis hassuttelemaan. Murheita ja paineita riittää ihan tarpeeksi – ja sitten saa olla jonkun kanssa, joka on aina hyvällä tuulella. Yhdessä nauraessa rakastuu siihen ihmiseen aina vain enemmän. Voi nauraa kaikelle, omille virheilleen, omalle tyhmyydelleen. Ikä tuo sen, ettei ota itseään turhan tärkeästi.

Harlin täytti maaliskuussa 60 vuotta.

2 kommenttia