Apu

Äitinsä menettänyt Jyri Ojansivu jää koti-isäksi Putouksen jälkeen: ”Lapset ovat parasta lääkettä elämän kolhuihin”

Äitinsä menettänyt Jyri Ojansivu jää koti-isäksi Putouksen jälkeen: ”Lapset ovat parasta lääkettä elämän kolhuihin”
Perheohjelman suosikkitähden äiti menehtyi ennen suorien lähetysten alkua vain 56-vuotiaana. – Hän olisi nauttinut tämän näkemisestä todella paljon, Jyri Ojansivu sanoo.
Julkaistu: 24.3.2022

Putouksesta tuttu näyttelijä Jyri Ojansivu menetti rakkaan äitinsä tammikuussa juuri ennen suorien lähetysten alkua.

– Hän kuoli 56-vuotiaana tammikuun alussa. Vaikka tilanne olikin odotettavissa, niin se oli silti iso ja sokeeraava menetys. Toisaalta hautajaiset olivat tosi kauniit ja äitiä oli valtava joukko vastassa. Saattueessa oli varmaan 70 ihmistä.

Ojansivun mukaan äiti olisi ollut ylpeä ja onnellinen nähdessään poikansa Putouksessa.

– Hän olisi nauttinut tämän näkemisestä todella paljon ja olen tätä vähän tehnytkin hänen muistolleen. Ehkä jotkut asiat ovat vielä käsittelemättä, koska työtahti on ollut niin kiireinen. Kunhan saan Putouksen pois alta, ehdin hiljentyä ja alkaa käsitellä tätä asiaa. Keväässä on valoa ja lapset piristävät minua. He ovat isoin aurinko elämässäni ja rakkaimpia ikinä. He vievät mielen heidän maailmaansa. Se on parasta lääkettä elämän kolhuihin.

Koko perheen viihdeohjelmassa ollaan jo loppusuoralla.

– Väsymystä on havaittavissa, mutta samalla harmittaa, että ollaan lopussa. Toisaalta ehdin sitten olla paremmin perheen kanssa. Asumme Hämeenlinnassa, joten minulla menee päivittäin neljä tuntia matkoihin. Se on ollut ehkä se raskain juttu, ensimmäisen kerran Putouksessa mukana ollut Ojansivu kertoo.

Kun Putous loppuu, näyttelijä siirtyy koti-isäksi.

– Esikoiseni on innostunut Putouksesta ja hän esittää kaikkia hahmoja. Ehkä pitää hänetkin saada asennoitumaan, että Putous on nyt tältä osin ohi. Minulla on puolitoistavuotias ja kuusivuotias, he molemmat osaavat jo tunnistaa isin telkkarista.

Kesäksi Ojansivu siirtyy Sappeelle kesäteatteriin.

– Se on proggis, joka on siirretty jo kaksi kertaa. Toivottavasti saamme sen tänä kesänä maaliin.

Putous lauantaisin MTV-kanavalla. Ohjelman finaali 9. huhtikuuta.

Kommentoi »