Putous-juontaja Roope Salminen ulkonäöstään: "Otan siitä paineita omaa hölmöyttäni"
Puheenaiheet
Putous-juontaja Roope Salminen ulkonäöstään: "Otan siitä paineita omaa hölmöyttäni"
Töitään vähentänyt Roope Salminen höllää hallitusti kiireisten vuosien jälkeen ja pyrkii pitämään itsestään nyt parempaa huolta.
7.11.2017
 |
Apu

Ensi keväänä Putouksessa ja Vedetään hatusta -ohjelmissa nähtävä näyttelijä-juontaja Roope Salminen on tänä syksynä pyrkinyt vähentämään töitä.

- Tv-ohjelmia tehdään kun niitä on, mutta muuten olen karsinut kaiken ylimääräisen pois. Ihan koko ensi vuotta en varmaan höllää. Onnekseni menoni ovat sen verran pienet, että minun ei tarvitse tehdä jokaista keikkaa pitkin Suomea. Välillä voi olla himassa ja elää elämää, Salminen pohti tiistaina MTV:n kevätohjelmiston lanseerauksessa.

Salminen iloitsi olevansa onnekkaassa asemassa, että pystyy ylipäänsä vähentämään töitään.

- Ymmärrän, että suurin osa työtä tekevistä ihmisistä ei voi vain päättää sellaista. Nostan hattua kaikille, jotka jaksavat ahkeroida. Itse olen painanut niin paljon töitä neljä, viisi vuotta putkeen, että kenties ansaitsen vähän vähentää.

Silloin kun Salminen tekee paljon töitä, hän myöntää itsestään huolehtimisen jäävän vähemmälle.

- Yritän pitää itseni aktiivisena ja syödä muuta välillä muutakin kuin hampurilaisia. Tämä on kuitenkin visuaalinen ala ja veikkaan, että ulkonäköpaineita on kaikilla ihmisillä. Minun kohdallani se on omaa pinnallisuuttani, että haluan näyttää paremmalta ja otan siitä paineita omaa hölmöyttäni. Ideaali tilanne olisi, että joku päivä eläisimme yhteiskunnassa, jossa kenenkään ei tarvitsisi ottaa ulkonäöstä paineita.

Teksti: Annika Vuorensola Kuva: Petri Mulari

Kommentoi »