Apu

”Pipari ei toimi!” – Lasten suusta

”Pipari ei toimi!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 30.3.2020
Inka, 5, oli mummolla yökylässä. Ostimme kaupasta siskonmakkarakeittoa. Matkalla autolle tyttö sanoi: ”Otankin heti sitä tyttöjen makkarakeittoa, kun päästään kotiin.”
Tarja-mummo
Asioidessamme leipomon myymälässä nelivuotias Wiljam sanoi: ”Mummi, osta muslimia!” Selvisi, että kyseessä oli pikku muffinssit, joita mummi oli ostanut edellisellä kerralla ja joista Wiljami piti kovasti.
Mummi
Adam, 3, heräsi päiväunilta ja laitoin välipalaa. Ensin kauraleipää, sitten ruisleipää, niiden jälkeen hedelmäpurkki ja välipalapatukka. Se oli puolivälissä menossa, kun Adam katsoi mummia ja sanoi: ”Missä se minun ruokani viipyy?”
Seija-mummi
Serkkuni katsoi 6-vuotiaan lapsensa kanssa telkkaria, jossa tuli ”myy kultasi” -mainos. ”Voisin mennä tuonne, niin äiti saat rahaa!” lapsi totesi.
Mummu
Mummun pipareista tuli tosi kovia. Lapsenlapsi yritti syödä niitä, vaan ei onnistunut. Hän pani piparin takaisin ja totesi: ”Ei toimi!”
Mummu

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Tarja-mummo.
lastensuusta.apu@a-lehdet.fi
Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet
Kommentoi »