Apu

Pilvi Hämäläinen haluaa etäisyyttä Helsinkiin: "Olen luonteeltani erakko ja voin olla päiviä näkemättä ihmisiä"

Pilvi Hämäläinen haluaa etäisyyttä Helsinkiin: "Olen luonteeltani erakko ja voin olla päiviä näkemättä ihmisiä"
Yltiösosiaalisen työnsä vastapainoksi näyttelijä Pilvi Hämäläinen haaveilee omakotitalosta maalla.
Julkaistu: 17.12.2021

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen on nähty Putouksessa jo seitsemällä kaudella. Vilkkaan ja sosiaalisen työn vastapainoksi Hämäläinen muutti viime vuonna kauemmas Helsingin keskustasta.

– En ole vielä hankkinut taloa maalta, mutta haaveilen siitä, että pääsisin vielä kauemmas Helsingistä. Aion sen tehdä, sillä huomaan, että mietin sitä koko ajan. Kun pääsin pois Kalliosta, huomasin miten päätä kiristävä vanne löystyi, Pilvi pohti ohjelman pressissä.

Hän haluaisi pihaa myös uudelle perheenjäsenelleen, kleinspitz-rotuiselle Humppa-koiralle.

– Olen huomannut, että mitä enemmän teen julkista työtä, sitä enemmän haluan myös rauhaa. Olen luonteeltani erakko ja voisin olla usean päivän näkemättä muita ihmisiä.

– Hommaa minulla on myös Humpan kouluttamisessa, hän haukkuu vielä vähän vastaantuleville. Olemme ilmoittautuneet kahdelle pentukurssille, mutta emme ole ehtineet kuin kerran paikalle. Onneksi olen onnistunut itsekin vähän kouluttamisessa, Humppa on niin fiksu.

Jouluksi Hämäläinen suuntaa todennäköisesti vanhempiensa luokse Lieksaan.

– Minulla on paljon kirjoitushommia, mutta olisi hyvä pitää vähän joululomaa. Putouksen jälkeen on haaveissa keskittyä kirjoittamiseen.

Putous 5. helmikuuta alkaen MTV3-kanavalla.

Kommentoi »