Apu

"Pelkään ihmissusia – Ne tulee ja lentää ympäri kämppää ja työntää suuhun koiranruokaa! – Lasten suusta

Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Kuvat 123rf

Linnea, 7, katseli tädin  perheen joulukuusta. "Ei ollut mummun kuusessa noin paljon oksia, ja oli se laihempikin. Me haettiin se vaarin kanssa suolta, ei menty tukkimetsään. Se oli kitukasvuinen, eikä sillä ollut edellytyksiä kasvaa tukkipuuksi. Mutta siitä tuli hyvä joulupuu, kun me laitettiin sille koristeita joka oksaan", tyttö tuumasi.

Vaarin opissa

"Pelkään ihmissusia", totesi Arto, 3. Kun äiti ihmetteli, mitä ne ihmissudet on, Arto selitti: "Ne tulee ja lentää ympäri kämppää ja työntää suuhun koiranruokaa!"

Kimmo

Oskari, 4, oli kauppareissulla päässyt joulupukin polvelle juttelemaan. Äidin kysyessä, mitä joulupukki oli jutellut, Oskari vastasi: "Se nyt on kyllä minun ja joulupukin välinen asia."

Antero

Jouluaattona Aleksi, 5, avasi lahjapaketin innoissaan. Hän heilutti D-vitamiinipakettia ja hihkui: "Täällähän on vitumiineja!"

Isomummo

Kolmivuotias tyttö käveli äidin perässä sairaalan käytävää. Laboratorion takana olleen jonon kohdalla hän totesi: "On leipäjono!"

Kuullut

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinnon sai nimimerkki Isomummu.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Julkaistu: 16.2.2020
Kommentoi »