Apu

"Minulla on suusta akku loppunu!" – Päivän piristykset lasten suusta

Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Kuvat 123rf

"Äiti, mie en pysty syömään ennää", sanoi kolmivuotias tyttö ruokapöydässä. Kun äiti kyseli syytä, tyttö tokaisi napakasti: "Minulla on suusta akku loppunu!"

Mummu

Yhtenä kesänä poikani, 5, ajoi polkutraktoria ja toinen poikani, 3, istui peräkärrissä. Kuskina ollut totesi: "Pauli ei aja, se on kännissä."

Isä

Sophie, 3, oli ollut viikon mummin ja papan hoidossa, kun häntä piti torua. Tyttö loukkaantui syvästi ja sanoi, että mummia ja pappaa hän ei sitten kutsu syntymäpäiville. Pappa vielä varmisteli, ettei varmasti tarvitse tulla. "Kun olen aamulla taas kiltti, niin kyllä minä teidätkin kutsun", Sophie arveli.

Pappa

Lähdimme hiihtämään Jeren, 3, kanssa. Poika nappasi mukaan kuulosuojaimet. Kun selitin, että  menemme hiihtämään emmekä moottorikelkkailemaan, poika vastasi: "En jaksa kuunnella koirien haukkumista enkä linnun laulua."

Mummo Lapista

"Siellä oli ihan oikea ihminen sisällä", Jesse, 3, totesi joulupukin nähtyään.

Raision Mummu

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset!

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinnon sai nimimerkki Mummu.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Julkaistu: 24.1.2020
Kommentoi »