Apu

Ohjelma ilman käsikirjoitusta – Tuttu juttu palaa ruutuun ilman Joel Hallikaista

Ohjelma ilman käsikirjoitusta – Tuttu juttu palaa ruutuun ilman Joel Hallikaista
Timo Koivusalo tuo ikisuosikin takaisin: ­Tuttu juttu show palaa ruutuun. Koivusalon juontajaparina aloittaa Susanna Laine.
Julkaistu: 26.10.2019

Onko Tuttu juttu relevantti sarja vielä vuonna 2019?

– Tuttu juttu on iätön ja relevantti niin kauan kuin parisuhteita on olemassa – eli ihan aina! Sarjan hauskuus syntyy yhä siitä, että olemme kimpassa ja luulemme tuntevamme toisemme ­kovinkin hyvin, mutta totuus voi olla toista. Tuttu juttu on ohjelma, jossa ei ole käsikirjoitusta. ­Uskon, että sen aistii kotisohvalle saakka.

Millainen pari sopii sarjaan tentattavaksi?

– Toinen kunkin jakson pareista on julkkispari, toiset taviksia. On kiva tökätä oman kumppanin kylkeä ­kotona ja kysyä, että ­pitäisikö meidänkin ­ilmoittautua mukaan. Välillä puheliaat ja hauskat tyypitkin jäätyvät jännityksestä kuvauk­sissa, kun taas ujo voi ­syttyä studiovalojen alla eloon. Niin tai näin, Tuttu juttu ei ole nolausoh­jelma. Parit ovat illan juhlakaluja ja me juontajat olemme paikalla heitä varten.

Mikä on mielikysymyksesi sarjan historiassa?

– On aina kiinnostavaa kuulla parien ensi ­kohtaamisista, mutta yhtä kutkuttavaa on, kun vieras saa valita, ottaako kysymyksen yleisöltä vai erotiikan alueelta. Paras, monitulkintainen kysymyksemme on aina kuulunut: kumpi on useammin allapäin?

Tuttu juttu show, la 21.00 MTV3.

Kommentoi »