Noora Karma parisuhteesta: "En hyväksy enää kaikkea"
Puheenaiheet
Noora Karma parisuhteesta: "En hyväksy enää kaikkea"
Taikuri Noora Karma harmittelee, etteivät hänen lapsensa näe isäänsä niin usein, kuin haluaisivat.
Julkaistu 9.10.2015
Apu

Mentalisti Noora Karma elää tällä hetkellä hyvin seesteistä ja onnellista elämänvaihetta. Taikuri on seurustellut jo jonkin aikaa lenkkipoluilla kohdatun urheilullisen rakkaansa Jani Strömsholmin kanssa.

– Meillä menee todella hyvin, ja kyllähän suhde mieltä lämmittää. Lapsetkin ovat sopeutuneet hienosti uuteen tilanteeseen, Noora kertoi Valkeakosken kaupunginteatterin Grease-musikaalin julkaisutilaisuudessa.

Sitten aiempien suhteidensa Noorasta on myös tullut itsevarmempi ja hän tietää nykyään, mitä parisuhteeltaan haluaa.

– Itsekunnioitukseni ja -arvostukseni ovat iän myötä parantuneet. En hyväksy ihan kaikkea, ja jos suhde ei tunnu hyvältä, niin ”adios amigo”. Nuorempana olen hyväksynyt helpommin kaiken toiselta, Noora kertoi.

Lapset eivät näe isäänsä

Noora erosi pari vuotta sitten lastensa isästä ja ex-avomiehestään, taikurina työskentelevästä espanjalaisesta Alfonso Riosista. Sittemmin Noora on huolehtinut yksin heidän kahdesta alle kouluikäisestä lapsestaan. 

– Lapset eivät ikävä kyllä näe isäänsä kuin todella harvakseltaan, vaikka haluaisivatkin tavata hänet useammin. Viimeksi he ovat nähneet kesällä Espanjassa. Alfonso asuu Dubaissa, eikä käy lainkaan Suomessa. Se on valitettavasti hänen tapansa olla isä, Noora harmitteli.

Kahden lapsen äidin arki kuluu pitkälti työn ja perheen välillä tasapainotellen. Noora yrittää olla niin paljon läsnä lapsilleen kuin vain mahdollista.

– Onhan se aika palapeliä, kun yksin huolehtii kaikesta. Joudun miettimään hyvin tarkasti, missä tilaisuuksissa voin käydä. Joudun olemaan töiden takia niin paljon poissa kotoa, etten halua viettää vapaa-aikaani baareissa hengaillen. Onneksi minulla on vanhemmat apunani ja hoitaja, joka on auttanut paljon.

Henkimaailman asiat epäilyttävät

Nooran syksy on työntäyteinen, ja hän ehtii vetää henkeä seuraavan kerran kunnolla vasta helmikuussa. Vastikään taikuri veti Valkeakosken teatterissa Kummitus-aiheisen illan, jolle on todennäköisesti luvassa myös jatkoa.

– Teatterilla on tehty tutkimuksia, joiden mukaan siellä kummittelee. Illan aikana tapahtui kaikkea jännittävää, muun muassa pöydät leijuivat ja lasit särkyivät. Tunnelma oli hyvin erityinen, ja kuului yleisön joukosta kiljahduksiakin, Noora kertoi.

Noora myöntää olevansa hyvin epäileväinen kaikkea yliluonnollista kohtaan, vaikka henkimaailman asiat kiinnostavatkin häntä.

– Mielenkiinto yliluonnolliseen johti minut aikanaan tähän ammattiin. Teen taikuutta taiteena enkä tieteenä, ja siksi minulla on vapaus ottaa mukaan myös yliluonnollisia asioita. Huomaan kuitenkin olevani todella skeptinen kaikkia henkimaailman asioita kohtaan, vaikka haluaisinkin uskoa niihin.

Kommentoi »