Apu

Noora Karma muuttaa lastensa kanssa ulkomaille: "Koronakriisi on kirkastanut sitä, että nyt on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä"

Noora Karma muuttaa lastensa kanssa ulkomaille: "Koronakriisi on kirkastanut sitä, että nyt on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä"
– Päätös on kypsynyt jo pitkään. Olen odottanut hyvää hetkeä, sillä Suomessa ollut paljon töitä ja lapset ovat olleet pieniä, mentalisti Noora Karma kertoo.
Julkaistu: 11.4.2021
Mentalisti ja taikuri Noora Karma aikoo muuttaa kahden lapsensa, Gabrielin ja Lolan kera loppuvuodesta Espanjaan.
– Päätös on kypsynyt jo pitkään. Olen odottanut hyvää hetkeä, sillä Suomessa ollut paljon töitä ja lapset ovat olleet pieniä. Kaipuu Espanjaan on ollut niin suuri, että en voi enää odottaa ikuisuuksia.
Karma lähtee laajentamaan Talent-kouluaan Fueringolaan, jossa on paljon suomalaisia ja englantilaisia.
– Myös vanhempani viettävät paljon aikaa lähistöllä Torreviejan alueella. Pyöritän jatkossakin kouluani täällä Suomessa, mutta ensi kevään jälkeen katsomme jäämmekö sinne pysyvästi. Aion jättää Sipoon taloni toistaiseksi Suomen tukikohdaksi.
Karma haluaa, että 11-, ja 9-vuotiaat lapset oppivat espanjan kielen ja kulttuurin kunnolla.
– He ovat lähdöstä innoissaan ja onhan heillä sukulaisia Barcelonan seudulla. Koronakriisi on kirkastanut sitä, että nyt on hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä.
Kommentoi »