Niina Kuhta: Kihlat, 40-vuotisbileet Havaijilla ja uusi koti – "Ainut mitä minulta puuttuu ovat lapset – muuten olen tyytyväinen elämääni"
Puheenaiheet
Niina Kuhta: Kihlat, 40-vuotisbileet Havaijilla ja uusi koti – "Ainut mitä minulta puuttuu ovat lapset – muuten olen tyytyväinen elämääni"
Energinen yrittäjä on korona-aikana tehnyt kaksi tutkintoa. – Se on ollut henkireikäni. Toinen oli tuotekehitystyöstä ja nyt aherran kasaan MBA-tutkintoa. Se on ollut vuosikausien haaveeni ja lahja 40-vuotiaalle Niinalle.
Julkaistu 7.1.2022
Apu

Yrittäjä Niina Kuhta meni viime vuonna kihloihin ja vietti 40-vuotissyntymäpäiviään Havaijilla puolisonsa kanssa. Hän myös muutti uuteen kotiin.

– Tuntuu uskomattomalta olla taas tässä pisteessä, vaikka viime vuosi olikin henkilökohtaisella tasolla mukava, Kuhta päivittelee.

Hänellä on lomaosake Havaijilla, jonne pariskunta matkusti loppuvuodesta juhlistamaan pyöreitä.

– Marraskuun alussa näytti siltä, että maailma aukeaa ja olimme heti paikalla ensimmäisten matkaajien joukossa kun Yhdysvallat avasi rajansa. Tv-ryhmät olivat meitä turisteja vastassa, jotka olimme tulossa yli vuoden tauon jälkeen maahan lomailemaan.

Kuhdalle 40 vuotta ei ole tuonut ikäkriisiä tullessaan.

– Ainut mitä minulta puuttuu ovat lapset, mutta muuten olen tyytyväinen elämääni. Olen koti-ihminen ja nautin kotona olemisesta. Rakastan sisustamista ja saan aikani kulumaan hyvin uuden omakotitalomme parissa. Tämä on unelmaprojekti ja mopo on lähtenyt täysin käsistä, hän nauraa.

Lisää ihmisten kohtaamisia ja päivälliskutsuja, kiitos

Vuodelta 2022 emännöimistä rakastava Kuhta toivoo, että ihmisten kohtaaminen ja päivälliskutsut olisivat taas mahdollisia.

– Myös matkustelu on iso osa elämääni, joten toivon, että se normalisoituu. Haluan nähdä kollegoitani maailmalla.

Niinatar-liikkeen omistaja kertoi koronan vaikuttaneen yritystoimintaan poukkoilevasti.

– Välillä on todella kiire ja toisinaan on tosi rauhallista. Moni jättää puvut hankkimatta, mutta myös valmistajilla saattaa olla koronan vuoksi nyt yhdeksän kuukauden toimitusaika. Tästä tulee työn puolesta mielenkiintoinen vuosi, tosin olemme varautuneet ja meillä on parituhatta pukua varastossa. Myös vanhojentanssien kohtalo on vielä auki, mutta eihän tämä hyvältä näytä. Mutta ei voi kuin yrittää luovia ja ideoida, Kuhta harmittelee.

Energinen yrittäjä on korona-aikana tehnyt kaksi tutkintoa.

– Se on ollut henkireikäni. Toinen oli tuotekehitystyöstä ja nyt aherran kasaan MBA-tutkintoa. Se on ollut vuosikausien haaveeni ja lahja 40-vuotiaalle Niinalle.

Kommentoi »