Apu

Näyttelijä Mikko Nousiainen meni kihloihin


Mikko Nousiaisen kihlattu on 13 vuotta nuorempi näyttelijäkollega.
Kuvat Meeri Utti

Pian ensi-iltansa saavassa 2 yötä aamuun -elokuvassa miespääosan tekevä Mikko Nousiainen, 40, meni vuosi sitten kaikessa hiljaisuudessa kihloihin 13 vuotta nuoremman näyttelijäpuolisonsa Linda Wiklundin, 27, kanssa.

– Juhlimme tänään ensimmäistä kihlapäiväämme. Emme kuitenkaan vielä tiedä, milloin häät pidetään. Meillä ei ole kiire naimisiin, Mikko kertoi Apulle elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Turkulaissyntyinen Linda valmistui viime keväänä Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi. Hänet on nähty muun muassa Kansallisteatterin lavalla Pohjalla ja Vuosisadan rakkaustarinat –näytelmissä sekä Espoon Kaupunginteatterin Toimitusjohtaja komediassa.

– Suhteemme on toiminut ihan loistavasti ja olen erittäin onnellinen. Meillä on kodit sekä Helsingissä että Tamperella ja reissaamme jatkuvasti kaupunkien välillä. Onhan se vähän säätämistä välillä, mutta kaikki toimii silti hyvin, Mikko kertoi.

Ennen nykyistä suhdettaan Mikko seurusteli 12 vuotta näyttelijä Petra Karjalaisen kanssa, joka on myös Mikon 10-vuotiaan Niila-pojan äiti. Pariskunta erosi kolmisen vuotta sitten, ja on edelleen varsin hyvissä väleissä.

Julkaistu: 4.4.2016