Nanna Karalahden ihana irtiotto: "Arki Espanjassa on rentoa, elämme karuissa oloissa Suomessa"
Puheenaiheet
Nanna Karalahden ihana irtiotto: "Arki Espanjassa on rentoa, elämme karuissa oloissa Suomessa"
Nanna Karalahti on karannut kotimaan pimenevää syksyä perheensä kanssa Espanjan auringon alle.
Julkaistu 3.11.2019
Apu

Yrittäjä Nanna Karalahti on lähtenyt perheensä kanssa syksyä pakoon Espanjaan. Takana on kuukausi aurinkoa ja lämpöä.

– Olen jo tottunut auringonnousuun ja valon voimaan. Elämme karuissa oloissa täällä Suomessa, Nanna päivitteli Yvette x Martina -malliston julkistustilaisuudessa.

Viikonlopuksi työasioita varten Helsinkiin piipahtanut Nanna lensi heti takaisin Espanjaan. Karalahtien nelihenkinen perhe viettää siellä vielä kaksi kuukautta.

– Jos olisi taloudellisesti mahdollista, tämä olisi ihana tehdä joka vuosi. Arki Espanjassa on rentoa, joten peruskinaakin tulee vähemmän, Nanna nauroi.

– Olemme joka päivä tiiviisti yhdessä lasten kanssa, joten nyt on jo hirveä ikävä!

Suurin pudottaja -ohjelman aikana hoikistunut Nina Mikkonen ei ole enää kaukana tavoitepainostaan. – Ei ole mitään halua palata entiseen.

– Esiinnyn pikkujoulukauden Tampereen Sketsiteatterissa. Ensi-ilta on parin viikon päästä, jutteli tankotanssija Henriikka Roo uusista tuulistaan.

– Yhtiökumppanini muuttaa Italiaan, joten nyt olisi mahdollisuus tehdä jotakin uutta. Lapseni alkavat olla melko isoja, mutta he pitävät minut vielä pari vuotta Suomessa, Teresa Välimäki mietti.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen viettää sinkkuelämää ja odottaa joulukuista lomamatkaa tyttärensä kanssa Los Angelesiin.

Martina Aitolehdellä on uusi treenimallisto, uusi koti ja uusi koira. – Baxterin kaveriksi meille tuli rottweilerinpentu Nala. Tytöt ovat tosi innoissaan.

– Meidän koko perhe harrastaa kuntosaliharjoittelua. Se on ainoa keino hidastaa ajankulua ja voida paremmin. Lisäksi kävelen joka päivä koirien kanssa, kertoi Leena Sarvi Bibi-tytär rinnallaan.

Balettitanssija Jaana Puupponen saapui katsomaan sporttisten vaatteiden muotinäytöstä yhdessä aviomiehensä Hans Ahokaisen kanssa.

Aitajuoksija Lotta Harala iloitsi, että elämä on vihdoin tasapainossa. – Loukkaantumiset ovat takanapäin, ja voin nykyään hyvin.

Kommentoi »