Image

Nämä meidän piti vielä kysyä

Nämä meidän piti vielä kysyä
1. Tuntuuko kenestäkään muusta omaa epäonnista lottoriviä katsellessaan, että tässä alkaa olla vahva henkilökohtaisen vittuilun sävy? 

2. Voisiko toivoa, että kun Maaret Kalliosta vihdoin kirjoitetaan se ansaittu järkälemäinen henkilökuva, siinä paljastuisi Maaret Kallion mahdoton kiroilu ja kuinka ”usein ei kulu tuntiakaan, ettei Maaret huutaisi ’Vitun haiseva kyrpä!’ ihmiselle, joka ei heti ymmärtänyt, mitä Maaret tarkoitti läheisyyden kokemuksella”?

3. Onko toisten oikeakielisyysvirheistä tuohtuvilla asiat liian hyvin vai liian huonosti?

4. Miksi 30-, 40- ja 50-vuotisjuhlat muistuttavat nykyään niin paljon häitä, joissa päivänsankari menee naimisiin itsensä kanssa?

5. Tiivistyykö Suomi 100 Yhdessä / Tillsammans vihaiseen kirkkonummelaiseen, joka naapurin tonttikaupan seurauksena joutuu vaihtamaan koiransa ulkoilureittiä muutaman kymmenen metriä, mistä tulee niin aggressiiviseksi, että tontin uudet omistajat pelkäävät olla tontillaan?

6. Onko mikään enemmän “last season” kuin sanoa jostain, että se on ”last season”?

7. Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry, hei! Ei teitä yhtään häiritse, että te yhdistyksenne nimivalinnalla kerrotte, että koulutus on noloa?

8. Koko Hubara! Kreisi ihanuus, mitkä fiilikset nyt, kun Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry valitsi ”vuoden yhteiskuntatieteilijäksi”, ootko ihan, että ”no totta munassa oon vuoden yhteiskuntatieteilijä!”?

9. Onko tosiaankin niin, että seksuaalinen häirintä loppuu maailmasta vasta silloin, kun Hesari saa vihdoin julkaista nimiä niistä suomalaisjulkkiksista, jotka ovat syyllistyneet seksuaaliseen häirintään?

10. Millainen on änkyttäjän hissipitchaus?

11. Voisiko Cheek julkaista miespossensa kanssa ennen lopettamistaan pirteän kappaleen talvisodasta?

12. ”No mie vaa kokkeilin huumehia!” Pitäisikö helsinkiläisteinit pakottaa puhumaan maalaismurretta niin ne kuulostaisivat viattomammilta?

13. Miksi radiotoimittajat ovat aina lomalla siellä, missä tapahtuu jotain traagista ja miksi ne kertovat olevansa hengissä niin kuin se olisi iloinen asia?

14. Tuomas Enbuske terve, voisitko taas kertoa vuolaasti neurooseistasi, ne ovat TOSI KIINNOSTAVIA?

15. Tiivistyykö tässä otsikossa kaikki nykyvihreistä: ”Bull Mentula tyrmää Touko Aallon rajun väitteen 30 kilon lihasmassan lisäyksestä”?

16. Miksi muuten juuri hipit pitävät niin paljon ylipitkästä journalismista? Onko vain hipeillä aikaa laiskasti lukea pitkää juttua siitä, että voi voi tätä maailman menoa?

17. Ovatko hipit nykyajan mummoja, joiden kotona tuoksuu pullan sijasta pahalle?

18. Miksi polyamoristit näyttävät niin usein siltä kuin yksikin…ai… jaa… okei… siis miksi ne näyttävät niin ihanilta aina, IHANILTA, IHANILTA?

19. Pitäisikö Slushiin kutsua edes kerran joku läski puhuja, niin tulisi kuva, että läskeillä voi olla muutakin mielessä kuin buffetpöytä?

20. Kun pyörryttyäsi palaat vihdoin tajuihisi , onko ensimmäinen kysymyksesi ”Mis mun puhelin on?".

Julkaistu: 18.1.2018
Kommentoi »