Naamat vauhdissa
Puheenaiheet
Naamat vauhdissa
Ammattilaiset ja julkkikset samalla catwalkilla.
22.5.2012
 |
Apu

Jo toisen kerran Birgitta Öunap toi muotitapahtumansa Helsingin ravintolakeskittymään Puumakujalle (ennen tunnettu Mummotunnelina) ja pani ammattilaiset ja julkkikset samalle catwalkille.

MM-kultaa voittaneet Olarin voimistelijat liehuttivat nauhoja ja  balettitanssija Jaana Puupponen nousi tossujensa kärjille, kun Norma-oopperan Casta diva vyöryi kauppakujalle.

Katsomossa viihtyivät muun muassa kolumnisti Aarno Laitinen, taidevaikuttaja Krista Mikkola ja viestintäalan konkarit Marjukka ja Kim Nyberg.

teksti Tuula Nieminen kuvat Atte Kajova

– On ollut hienoa tienata mallina opiskelurahoja, myönsi Miss Suomi 2002 Janette Broman, pian maisteri pääaineenaan taloustiede. Mukana kaunottaret Niina Lavonen ja Susanna Kankaanpää.

– Pian on päätettävä mitä teen isona, tv ei kanna loputtomiin, sanoi Talo-ohjelmaa ja MotorSportia tehnyt Miss Suomi 2007 Noora Hautakangas ja lisäsi, että prätkät kiinnostavat ja talokin pitäisi rakentaa. Koira on hoidossa Pohjanmaalla kiireen ajan.

Helena Lindgren muuttaa kesäksi Poriin näyttelemään Älä pukeudu päivälliselle -komediaan. – Ihanaa vaihteeksi näytellä, laulajatar iloitsi.

– Pakko lähteä matkalle lepäämään, näillä unilla naama ei pysy mukana vauhdissa, muotitapahtuman emäntä Birgitta Öunap myönteli. Bisse aloitti mallina 18-vuotiaana.

Siim Liivik ja Eetu Pöysti ovat pelikavereita HIFK:sta, mutta ensi kaudeksi Eetu menee Bluesiin. Vasemmalla Eetun tyttöystävä Krista Haapalainen ja oikealla sisko Essi Pöysti.

Kommentoi »