Mustat lesket -sarjan tähti Putoukseen
Puheenaiheet
Mustat lesket -sarjan tähti Putoukseen
Ville Tiihonen ei kysele vinkkejä alkavaan Putous-kauteen kurssikaveriltaan Jussi Vataselta.
Julkaistu 15.9.2014
Apu

Ville Tiihonen innostui lähtemään mukaan Putoukseen pienen harkinnan jälkeen.

- Ensin kysyin, että keitä siinä on mukana. Harkitsin tarkkaan pari päivää, vaikka tiesin alitajuisesti jo, että minun pitää tehdä tämä. Pyllyily kiinnosti. Tykkään heittäytyä ja tehdä juttuja. Olen tehnyt improvisaatiota todella paljon. 

Näyttelijä on seurannut Putousta ystäviensä kautta. Muun muassa Jussi Vatanen on Villen kurssikavereita Teatterikorkeakoulusta.

- Olemme kokoontuneet usein kaveriporukalla katsomaan Putous-kauden ensimmäistä lähetystä. Jussi ei todellakaan ole tyrkyttänyt mitään neuvoja, enkä niitä sitten kysynytkään. Ajattelin, että on jännempää nähdä itse mitä tässä tulee tapahtumaan.

Uusien Putous-näyttelijöiden nimiä on arvuuteltu viime keväästä, jolloin tuotanto ilmoitti kokoavansa kokonaan uuden näyttelijäryhmän alkavalle kaudelle. Tiihonen paljasti osallistumisensa ohjelmaan neljälle lähimmälle ihmiselle.

-Sitten minulta tivattiin, että ketä muita siinä on mukana. Sitä en suostunut tietenkään paljastamaan.  

Tiihonen tuli jo viime syksynä tutuksi suurelle yleisölle Mustat lesket-sarjasta.

- Huomaan, että minua tunnistetaan jonkin verran. Muuten sarjan näkyvyys ei ole muuttanut elämääni. Tuntemattomat tulevat hyvässä hengessä antamaan palautetta. Kukaan ei ole kiljunut tai fanittanut. Se olisikin kiehtovaa.

Kommentoi »