Mondo testasi: tällainen on Järvenpään uusi, fiksu itsepalveluhotelli Sointu
Matkailu
Mondo testasi: tällainen on Järvenpään uusi, fiksu itsepalveluhotelli Sointu
Pieni U Hotels -ketju avasi Järvenpäässä itsepalveluhotellin, joka on pari astetta miellyttävämpi kuin tavalliset budjettiluokan itsepalveluhotellit.
1Kommenttia
Julkaistu 20.7.2022
Mondo

Järvenpään keskustassa, aivan rautatieaseman vieressä, avautui alkuvuonna Hotelli Sointu. Entisen Scandic-hotellin tiloihin tehty Sointu on itsepalveluhotelli: sisään kirjaudutaan koodilla, ja asiakaspalvelu on tarvittaessa puhelimen päässä. Paikan takana on pieni, suomalainen ketju U Hotels, jolla on ”digihotellit” myös Raisiossa ja Kangasalla.

Järvenpään Hotelli Soinnun kahden hengen huoneen tyyli on väreiltään samanlainen kuin muissakin huonetyypeissä.

Mondon testikäynnillä Sointu osoittautui hyvin toimivaksi ja mukavaksi paikaksi. Huoneet on uudistettu, ja niiden skandinaavisen pelkistetty sisustus on harmoninen.

Hotelli Soinnun sisustus on skandinaavisen pelkistettyä mutta miellyttävää.

Tyyli ei ole sentään boutiquehotellimaisella tasolla, mutta sängyt ovat laadukkaat ja huoneiden muukin ilme siistin selkeä. Tarjolla on myös yhden hengen huoneita, perheille tai ystäväporukoille sopivia usean hengen huoneita sekä yksi saunallinen sviitti.

Sijainti Järvenpäässä on loistava: kaikki palvelut ja jotkin kaupungin kulttuurikohteista ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Sisääntuloaulassa on lounge-tila, jossa vaikkapa läppärityöläinen voi istua puuhailemassa.

Soinnun hintoihin (2 hh alkaen 129 euroa) sisältyy buffetaamiainen aulan loungessa. Mondon käydessä hiljaisena viikonloppuna hyvä perusaamiainen oli tuotu valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Soinnun kaltainen fiksu itsepalveluhotelli tuntuu mukavalta: se on budjettiluokan itsepalveluhotelleja selkeästi tiloiltaan miellyttävämpi ja avarampi. On myös hyvä, että Suomen majoitustarjonnassa on mukana U Hotelsin kaltaisia itsenäisiä pieniä yrityksiä.

Alkuvuonna 2022 avautunut Hotelli Sointu sijaitsee aivan Järvenpään rautatieaseman vieressä. Majoittujille on ilmaista pysäköintitilaa hotellin viereisessä parkkihallissa.
1 kommentti