Mondo testasi Pasilan kauppakeskus Triplan uutuushotellin
Matkailu
Mondo testasi Pasilan kauppakeskus Triplan uutuushotellin
Kauppakeskus Triplan ylle nousevan hotellin parhaita asioita ovat hienot maisemat ja tyylikkään pelkistetty sisustus.

Tammikuussa 2020 Pasilan Tripla-­kauppakeskukseen avautui Original Sokos Hotel Tripla.

Huoneita on yli 400 ja näköalat yläkerroksista ovat huikeat. Testihuone on 16. kerroksessa, ja ikkunasta näkyvät maamerkit Linnanmäestä Olympia­stadioniin sekä yöllä Suomenlinnan majakan valo.

Tästä kulmasta pääkaupunkia ei ole ennen nähnyt. Jos maisemat kiinnostavat, tilaisuuteen kannattaa tarttua jo nyt. Hotellin edustalle rakennetaan joskus tulevaisuudessa tornitalo, joka tulee peittämään näköalat osittain. Mutta vielä pääsee ihailemaan hienoja näkymiä.

Sisustus on onnistunut, ja hotellin kodikkaissa huoneissa on skandinaavis-japanilaista tunnelmaa. Kalustuksesta on täällä karsittu vaatekaapit ja muut tilaa vievät elementit. Yhden yön reissulla säilytystilaa ei kaipaa, mutta pieni miinus on se, että standard-huoneissa ei ole jääkaappia. Sille olisi käyttöä, jos haluaa säilyttää eväitä kylmässä. Kauppakeskuksesta löytyy toki ympäri vuorokauden auki oleva Prisma.

Äänieristys toimii, ja isoksi hotelliksi paikka on muutenkin hyvin rauhallinen ja harmoninen. Pieni väriläiskä on respan viereisen kahvilan vaihtuva katutaidenäyttely, jota kuratoi Helsinki Urban Art -yhdistys.

Aamupala on tasokas kattaus perinteisistä hotelliaamiaisilta tutuista aineksista, mutta ei tarjoa suuria yllätyksiä.

Hotellista tuskin tulee uutta staycation-suosikkia. Siihen soveltuvat paremmin boutiquemajapaikat. Lyhyelle kaupunkilomalle taas sijainti on hieman syrjäinen. Tulevaisuudessa sijainti keskeisten tapahtumapaikkojen lähellä tulee kuitenkin olemaan paikan valtti: muun muassa Hartwall Arena ja Olympia­stadion ovat aivan vieressä.

2 hh alkaen 110 euroa, sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Triplan huoneet ovat pelkistetyn tyylikkäitä.
Kommentoi »