Missiemo kielsi Lola Odusogalta ruokailun paksujen reisien takia!
Puheenaiheet
Missiemo kielsi Lola Odusogalta ruokailun paksujen reisien takia!
Lolan itsevarmuus on kasvanut iän ja elämänkokemuksen myötä. Hän kertoo kokemuksistaan missikiertueella.
Julkaistu 16.8.2018
Apu

Koko kansan tuntemana julkkiksena Lola tietää, että varsinkin ulkonäkö on alituisen arvostelun kohteena. Hän kannustaa jokaista naista kantamaan itsensä ylpeästi.

Lola Odusoga kertoo, mitä kaikkea tapahtui missikiertueen aikana ja sen jälkeen. Hänellä itsellään oli omasta mielestään vain yksi itsetunto-ongelma – tukka. Hiukset ovat kliseinen missin kruunu, mutta Lola ei voinut pitää kähärää tukkaansa auki.

Silti hän voitti ja sijoittui kaiken lisäksi kolman­neksi Miss Universum -kisoissa. Seuraavana vuonna hän voitti Miss Skandinavian tittelin.

– Mutta nämä reidet! Niistä minulle huomauteltiin jatkuvasti. Missibussissa oli sponsorimme Haribon makeisia, ja kun ne loppuivat, väitettiin, että Lolahan ne on syönyt.

Kiertuekokemuksista tulee ulkopuolisille mieleen kiistämättä kiusaaminen. Miss Suomi -kiertueen loppupään etapilla kotikaupungissaan Turussa Lola iloitsi jo etukäteen yhteisestä illallisesta ja missien iltashow’sta Hamburger Börsissä.

– Heti hotellille saavuttaessa missiemo Marjo Sjöroos ilmoitti, että muut saavat osallistua ruokailuun, mutta minä en. Reisieni takia!

Lola meni itkemään hotellihuoneeseensa silmänsä kananmunan kokoisiksi. Hän veti iltashown siitä huolimatta täysillä ja voitti senkin illan äänestyksen.

Lue koko juttu Avusta nro 34/2018

Kommentoi »