Apu

Mira Kasslin: "Rakkaus pysyy hyvänä ilman kännykkää"

Mira Kasslin: "Rakkaus pysyy hyvänä ilman kännykkää"
Mira Kasslin kertoo, miksi ei ole näkynyt julkisuudessa. Vierailimme Star Wars -leffan kutsuvierasnäytöksessä.
Julkaistu: 14.1.2020
Kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin on vetäytynyt viime vuosina kokonaan julkisuudesta.
– Olen keskittynyt perhe-elämään ja töihin. Minulla on 15- ja 8-vuotiaat lapset, ja haluan olla heille äitinä. Minua kysytään jatkuvasti tv-ohjelmiin mukaan, mutta en ole lähtenyt, Kasslin kertoi Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan kutsuvierastilaisuudessa.
Kasslin on asunut jo pitkään yhdessä miesystävänsä kanssa, tällä on itselläänkin kaksi lasta.
– Yritämme pitää huolta siitä, että meillä on yhteistä aikaa, mutta lapset ovat myös tottuneet kulkemaan mukanamme. Rakkaus pysyy hyvänä aidolla läsnäololla ja keskustelulla, ilman kännykkää. Moni on paikalla mutta ei läsnä, Mira Kasslin miettii.
– Tutustuimme jo Diilin kuvauksissa, olemme hyviä ystäviä, Mira kertoi elokuvan ensi-illassa Susanna Ruotsalainen rinnallaan.
Entinen pikaluistelija Mika Poutala on jättänyt kilpaurheilun taakseen. – Käyn luistelemassa enää vain omien poikieni kanssa.
Entinen pituushyppääjä Ringa Ropo saapui elokuviin yhdeksättä luokkaa käyvän Emma-tyttärensä kanssa.
Uintivalmentaja Jani Sievinen menee maaliskuussa naimisiin Lapissa. – Meitä tulee paikalle nelisenkymmentä juhlimaan viikoksi, Jani kertoi naisystävänsä poika Kaapo Nyqvist vierellään.
– Olin juuri kolme viikkoa Kolumbiassa, järjestän sinne keväällä retriitin, yrittäjä Kirsi Salo kertoi poikiensa Axelin, 15, ja Jessen, 13, vierellä.
– Lähdemme keväällä kahdestaan Japaniin, sillä äiti lupasi rippilahjaksi lomamatkan, iloitsi Piia Korisevan 15-vuotias Benjamin-poika.
Kommentoi »