Apu

"Miksei niillä ole vaatteita päällä?" – Lasten suusta

"Miksei niillä ole vaatteita päällä?" – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.

Markku, 5, matkusti yksin lentokoneella Helsingistä Rovaniemelle, missä mummu ja täti odottivat. Kun mummu kysyi, näkikö poika hienot maisemat, vastaus kuului: ”En, kun oltiin koko ajan pilvessä!”

Liisa-mummu

Äiti tuli hakemaan Hildaa, 4, mummolasta. Keskustelimme äidin kanssa, ja tyttö odotti ovella malttamattomana mutta palasi sitten legojen pariin. Kun juttu jatkui, Hilda marssi ovelle ja kuulutti: ”Anteeksi, me lähdemme nyt!”

Raija

Arto, 4, oli äitinsä kanssa poliisiasemalla hakemassa passia. Nähdessään, että virkailija olikin tavallisissa vaatteissa, Arto ihmetteli, eikö täällä olekaan poliiseja. Virkailija vastasi hymyillen, että on, mutta heillä ei ole niitä vaatteita päällä. ”Miksei niillä ole vaatteita päällä?” tokaisi Arto silmät pyöreinä.

Äiti

Olimme hyväntekeväisyystilaisuudessa syömässä. Kotona sisareni ilmoitti: ”Me syötiin siellä pottusoosia ja kantturakastia (eli kantarellikastiketta)!”

Ruokien uudet nimet

Viikon klassikko

Ovikello soi, ja Pikku Antti meni setänsä kanssa katsomaan. Palatessaan poika totesi mummolle:

– Siellä oli vaan Jehova ja todistaja.

Mummu Riihimäeltä

Apu 8/2003

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä viikolla palkinto lähtee ­nimimerkille Liisa-mummu.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Julkaistu: 19.11.2019
1 kommentti