Apu

”Mihin silmät hävisi?” – Lasten suusta

”Mihin silmät hävisi?” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 26.4.2020

”Neljäs talvi”, totesi Benjamin, 7, katsoessaan huhtikuun ensimmäisen päivän aamuna ulos ikkunasta. Yöllä oli satanut muutama sentti lunta.

Pappa 74

Kaksivuotias Hanna oli tullut käymään maalla mummolassa. Kun mentiin nukkumaan ja sammutettiin valot, Hanna nousi istumaan ja huusi hätääntyneenä: ”Äiti, mihin silmät hävisi?”

Äiti

Ekaluokkalainen Onni oli mahdottoman innokas purkamaan koneita. Kun hän aikansa kinusi, oli mummin annettava hänelle vanha digiboksi purettavaksi. Hän touhusi aikansa toisessa huoneessa ja tuli sieltä tohkeissaan: ”Nyt on digiboksi tuusannuuskana!” Ja niin-hän se näkyi olevan.

Purkuintoinen

Kun mun ja iskän pakettiauto hajos, niin meille jäi se punanen auto… se mopoauto”, kaksivuotias Noel sanoi ja osoitti punaista Fiat Puntoa.

Mummi

Ellen, 5, teki yhdessä äitinsä kanssa kuivakukista asetelmaa. Kesken kaiken Ellen kysyi: ”Äiti, miksi sä tykkäät kuolleista kukista?”

Mummi

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Äiti.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »