Miesten mies
Puheenaiheet
Miesten mies
Kolumni | Ruben Stillerin mukaan Putin on homokammoinen macho, joka pelkää erektio-ongelmia.
1Kommenttia
Julkaistu 26.5.2014
Image

Tervetuloa visailuumme! Kuka hän on? 

Viiden pisteen vihje: Poikavuosina hän harrasti rottien metsästystä. Hän muistelee lämmöllä taisteluaan rottia vastaan. Muistelmissaan päähenkilömme kertoo saaneensa tärkeän opetuksen: Jos rotta ahdistetaan nurkkaan, se käy kimppuusi ja hyökkää aggressiivisesti. Rotta saattaa jopa ajaa takaa vastustajaansa, kun vastustaja yrittää paeta paikalta.

Neljän pisteen vihje: Hänen isoisänsä palveli kahden vastenmielisen poliitikon kokkina. Lyhyemmällä poliitikolla oli kellertävät silmät. Pitempi kärsi jatkuvista vatsavaivoista ja brändäsi itsensä lippalakilla. Kumpikin tapatti valtavan määrän viattomia ihmisiä.

Kolmen pisteen vihje: Hänen ex-vaimonsa on kertonut, että hän kritisoi toisinaan vaimonsa keitoksia. Ilmeisesti aviomiehen kulinaarista makua oli vaikea tyydyttää. Päähenkilöllämme on kaksi tytärtä. Ex-vaimo työskenteli lentoemäntänä.

Kahden pisteen vihje: Hänen labradorinnoutajansa nimi on Koni. Koni sai liikkua vapaasti Saksan liittokanslerin Angela Merkelin läheisyydessä, vaikka koiran omistaja tiesi, että Merkel pelkää koiria. Pieni sadismi piristää päähenkilöämme.

Yhden pisteen vihje: Lumikurjet ovat hänelle ikuisesti kiitollisia. Päähenkilömme ohjasi erikoiskeveällä lentokoneellaan lumikurjet muuttomatkan alkuun. Ensimmäisellä kerralla vain yksi lumikurki seurasi lumikurkien parasta ystävää. Toisella yrityksellä viisi lumikurkea tajusi Suuren Johtajan kutsun.

Aivan. Kyseessä on Vladimir Vladimirovitš Putin, tuo miesten mies, jonka pullistelu järkyttää koko Eurooppaa. Monet kysyvät, millainen mies kätkeytyy jäänsinisen katseen taakse. Keskitytään kerrankin olennaiseen: maskuliinisuuteen. 

Kun mies tainnuttaa tiikereitä ja jääkarhuja, pullistelee paidatta ratsun selässä ja paistattelee päivää valtavan moottoripyörän ja taistelulentokoneen ohjaksissa, tietää heti, mistä on kysymys. Mies yrittää sanoa: Minä en ole homo, äiti! Miehen sielu huutaa: Minä olen mies, äiti, minä en sulaudu sinuun, minä olen valtava äijä, mami! Minulla on iso pippeli! Kato, ajan lentokonetta!

Tämän psykodraaman näyttämöksi on valjastettu koko Venäjä. Keskiössä seikkailee homokammoisuuden riivaama Putin, joka pelkää naisellisten yllykkeiden nousevan näkyviin. Katsokaa, en ole akka! Häikäilemätön mies tässä tepastelee!

Ja sitä rataa. Putin on kriisissä. Tänä keväänä hän erosi vaimostaan Ljudmilasta, jonka kanssa ehti olla naimisissa kolme vuosikymmentä. Nyt odotetaan, vaihtaako Putin kolme vuosikymmentä nuorempaan voimistelijatähti Alina Kabajevaan.

Ihmettelettekö vielä, miksi mies pullistelee, valtaa Krimin ja uhkailee Ukrainaa? Kuusikymppinen homokammoinen macho yrittää torjua laskevan erektiokulman aiheuttamat synkät aatokset. Hän katselee nuorta naista ja päättää: Vallataan Krim! Katso Alina tätä stondista! Alina, meitsi penetroituu Ukrainaan!

Tätäkö luuseria meidän pitäisi pelätä? Tätä menneen maailman miestä, joka haikailee Neuvostoliiton suurvalta-asemaa ja pelkää maailman näkevän hänet akkamaisena? Tätä 170-senttistä puunaamaa, joka pelkää demokratian tartuntaa?

Tiedättekö, mitä Putin rukoilee iltaisin? Hän rukoilee, että öljyn barrelihinta pysyy 120 dollaria korkeampana. Jos öljyn hinta laskee, Putinin valta horjuu. Venäläinen macho kykenee valtaamaan Krimin, mutta on impotentti, kun edessä on talouden modernisoiminen. Venäjä on öljytuloja ryyppäävä alkoholisti, joka horjuu savijaloilla. 

Kuuletko Vladimir, miten kello tikittää?

Visailusta: Putinin isoisä palveli Leninin ja Stalinin kokkina. Stalinin silmien kerrotaan olleen kellertävät. Lenin kärsi vatsavaivoista. Stalin oli Leniniä lyhyempi. ■

Ruben Stiller on laiha ja pitkätukkainen Venäjä-tuntija. Ensi numerossa Reetta Räty.

1 kommentti