Mia Halonen: "Vanhempia sinkkuja vaivaa laiskuus ja heittäytymiskyvyn puute"
Puheenaiheet
Mia Halonen: "Vanhempia sinkkuja vaivaa laiskuus ja heittäytymiskyvyn puute"
Mia Halonen rohkaisee elämänkumppania etsiviä oma-aloitteisuuteen. Näillä Mian vinkeillä saat enemmän irti netin deittipalveluista.
3Kommenttia
Julkaistu 27.4.2018

Rakkausvalmentaja Mia Halonen, 52, uskoo, että moni suomalainen löytäisi itselleen kumppanin olemalla aktiivisempi ja rohkeampi.

“Mitä enemmän ikää kertyy, sitä herkemmin kangistumme kaavoihimme ja kadotamme heittäytymisen kyvyn. Asetamme mahdolliselle rakkaudelle jo valmiiksi niin paljon rajoituksia, että kenelläkään ei ole mahdollisuutta täyttää toiveitamme”, Mia sanoo.

Hän on huomannut, että varsinkin vanhemmat sinkut kaipaisivat rinnalleen seuraa, mutta eivät uskalla kokeilla netin deittipalveluja.

“Moni väittää, että netissä menee hirveästi aikaa, vaikka samaan aikaan he viettävät päivittäin tuntikausia television ääressä. Emmerdale on hyvä ohjelma, mutta potentiaalisen elämänkumppanin löytäminen on sen kautta aika epätodennäköistä.”

Mia tietää, mistä puhuu, sillä hän ehti itsekin etsiä kumppania pitkään ennen kuin rakastui netin deittisivustolta löytämäänsä kanadalaiseen Tim Poustieen, 53.

Mia Halonen ja Tim Poustie remontoivat nykyään kotiaan Kanadan Vancouverinsaarella.

Mutta miten netin deittipalveluissa ja elämässä yleensä pitäisi sitten toimia, jotta se oikea osuisi kohdalle? Mia listasi omien havaintojensa perusteella seuraavat seikat.

Nettideittailun 6 kultaista sääntöä

  1. Kun laadit netin deittipalveluun itsellesi profiilia, ole rehellinen. Valitse itsestäsi luonnollinen ja hyväntuulinen kuva, älä sitä versiota, jonka otit 20 vuotta (ja kiloa) sitten. Muista päivittää profiiliasi riittävän useasti.
  2. Älä vedä roolia, vaan olen oma aito itsesi. Älä silottele elämäntarinaasi, vaan ole ylpeä kaikista kokemuksistasi. Myös niistä vastoinkäymisistä.
  3. Varo asettamasta kumppanille liian tiukkoja ehtoja ja rajoituksia. Jos ex-miehesi harrasti golfia, se ei tarkoita, että kaikki golfia pelaavat miehet ovat lähtökohtaisesti huonoja valintoja.
  4. Vaikka työssäsi tarkkuudesta olisikin etua, parisuhdemarkkinoilla pätevät eri lait. Suhtaudu kumppaniehdokkaisiin avoimin mielin sen sijaan, että keskittyisit etsimään heistä virheitä.
  5. Tutustu vastapuoleen kirjoittelemalla, mutta yritä sopia mahdollisimman pian tapaaminen tai vaikka Skype-puhelu. Kasvokkain huomaat usein parhaiten, pelaavatko kemianne.
  6. Mitä sitten, jos rakkaus ei roihahdakaan! Voit saada tilalle kullanarvoisen ystävän, jonka kanssa saat kokea ikimuistoisia hetkiä.

3 kommenttia