Apu

Suomalaiskirjailija Max Seeck raivasi tiensä New York Timesin bestseller-listalle ja haluaa Oscarin – ”Ei suuruudenhulluus haittaa”

Suomalaiskirjailija Max Seeck raivasi tiensä New York Timesin bestseller-listalle ja haluaa Oscarin – ”Ei suuruudenhulluus haittaa”
Max Seeck laittaa riman korkealle – ja toistaiseksi se on myös kannattanut.
Julkaistu: 11.2.2021
Max Seeck on tehnyt suomalaista kirjallisuushistoriaa, sillä hänen Uskollinen lukija -romaaninsa on päässyt New York Times -lehden bestseller-listalle.
– Se on hullu homma, mutta nälkä kasvaa syödessä. Nämä ovat asioita, joista unelmoin ja joiden eteen teen töitä, Seeck kertoi MasterChef VIP:in pressitilaisuudessa.
Seeckin tavoite olla uusi Dan Brown.
– Totta kai, ehdottomasti. Suuruudenhulluus ei haittaa. Kun laittaa riman korkealle ja jos ei ihan sinne yletä, ainakin on ollut hauska matka. Ehdottomasti haluan kirjoittaa lisää ja saada parempia kirjoja maailmalle.
Raha ei kirjailijaa yksin motivoi.
– Pääasia on, että lapset ovat terveitä ja perhe voi hyvin. Ammatillisesti toivon, että maailman mittakaavassa voisin olla suomalaisena iso tekijä. Toivon myös, että saisin joskus Oscar-palkinnon. Vaikka se voi tuntua huvittavalta, Hollywood-tuotantoyhtiö on ostanut kirjaani kuvausoikeudet, ja siitä tehdään tv-sarja. Se vie minua lähemmäs kohti unelmaani.
Tällä hetkellä suoratoistopalveluun tekeillä olevasta sarjasta tehdään käsikirjoitusta.
– Olen silti realisti enkä uskalla tätä juhlistaa, ennen kuin se tulee ulos televisiosta.
MasterChef VIP MTV3-kanavalla 2. maaliskuuta klo 20 alkaen
1 kommentti