Markku Aro: "Ymmärrän kyllä, minkälainen huithapeli olen ollut"
Puheenaiheet
Markku Aro: "Ymmärrän kyllä, minkälainen huithapeli olen ollut"
Neljättä kertaa naimisissa oleva laulaja Markku Aro ihastuu edelleen herkästi. Nykyisin hän kuitenkin jättää "sen ihastumisen oman onnensa nojaan".
9.3.2017
 |
Apu

Markku Arolla on keikkoja keskimäärin 15 kappaletta kuukaudessa. Autossa hän istuu tuona aikana keskimäärin 75 tuntia eli konttorityöläisen kahden viikon työtuntien verran.

Miten sitä jaksaa?

– En tiedä. Olen vanhan liiton miehiä. Kyllä töitä pitää tehdä ja elanto pitää ansaita. Jotenkin olen vaan pysynyt aina tolpillani, Aro tuumaa.

Töitä Arolla on aina riittänyt. Uransa alkuaikoina 60–70-luvuilla Markku Aro yritti elää normaalia nuoren perheenisän elämää. Kotona oli vaimo ja kaksi poikaa, mutta isää ei paljon näkynyt, koska "keikkatahti oli niin hirveä".

– Kyllä se harmittaa. Mutta silloin oli pakko tehdä jokin valinta. Olin kuitenkin perheen ainut elättäjä. Asuntovelat ja muut oli hoidettava.

Kun asiat olivat kotona rempallaan, hairahduksia sattui helposti, eikä laulajatähden tarvinnut varsinaisesti etsiä seuraa.

Viitisen vuotta neljännessä avioliitossaan ollut Aro sanoo olevansa yhä parantumaton romantikko, vaikka myöntää, minkälainen huithapeli on ollut.

– Ihmisen pitää elää ja tuntea täysillä, vaikka välillä pitää painaa jarruakin. Se on mielestäni tämän elämän isoja tarkoituksia, Aro sanoo.

Lue lisää Markku Aron vaiheista ja nykyisyydestä Avusta 10/2017.

Kommentoi »