Maria Ylipää muuttaa takaisin Suomeen: ”Lasten kanssa ei voi elää kauemmin reissuelämää”
Puheenaiheet
Maria Ylipää muuttaa takaisin Suomeen: ”Lasten kanssa ei voi elää kauemmin reissuelämää”
Näyttelijä aikoo lomailla koko kevään ja kesän ajan.
19.3.2016
 |
Apu

Näyttelijä Maria Ylipää asteli häikäisevänä vuotuiseen elokuvantekijöiden Jussi-gaalaan Teemu Muurimäen suunnittelemassa kultaisessa paljettimekossa. Ruotsista asti paikalle saapunut näyttelijä juonsi gaalan yhdessä näyttelijäkollega Ilkka Villin kanssa.

– En ole juontanut aiemmin mitään näin suurta suoraa lähetystä, mutta aika vähän minua silti jännittää. Tuntuu tosi luontevalta juontaa nimenomaan elokuvaväen gaala, näyttelijä tuumi hetki ennen gaalan alkua.

Ylipään perhe on asunut kaksi viimeistä vuotta Ruotsissa, jossa Maria on tähdittänyt Svenska teatterissakin nähtyä Kristina från Duvemåla -näytelmää. Kesän korvilla perhe palaa kuitenkin takaisin Suomeen.

– On oikein kiva tulla takaisin, vaikka olen viihtynyt Ruotsissakin hyvin. Lasten kanssa ei voi oikein elää tuollaista reissuelämää pidempään, eivätkä työtkään pidättele minua enää Ruotsissa.

Kristina från Duvemålan esitykset päättyivät tammikuun lopussa, jonka jälkeen Maria on ottanut aikaa itselleen ja perheelleen. Marialla ja hänen muusikkomiehellään on vuosina 2008 ja 2013 syntyneet tyttäret. 

– Pidän koko kevään ja kesän lomaa, ja palaan syksyllä töiden pariin. Minulla on sellainen olo, että tarvitse nyt vähän taukoa, Maria kertoi. 

Kommentoi »