Maria Ylipää muuttaa Ruotsiin
Puheenaiheet
Maria Ylipää muuttaa Ruotsiin
Maria Ylipää muuttaa perheensä kanssa kahdeksi vuodeksi Ruotsiin.
Julkaistu 19.12.2013
Apu

Musikaalitähti Maria Ylipää on parhaillaan äitiyslomalla,  mutta nauroi hairahtaneensa välillä keikoille. Ylipää muuttaa ensi vuonna kahdeksi vuodeksi perheensä kanssa Ruotsiin, jossa hän jatkaa Kristina från Duvemåla -musikaalin pääroolissa. Ensimmäisen vuoden perhe viettää Göteborgissa, jossa musikaali saa ensi-iltansa.

- Olen hyvillä mielin ja tosi kiva lähteä. Roolihan on sama kuin aiemmin, Maria kertoi Ainoat oikeat  - elokuvan kutsuvieraensi-illassa.

Näillä näkymin perhe asuu Ruotsissa kaksi vuotta. Perheeseen kuuluu kolmekuisen tyttövauvan lisäksi Inari-tytär, 5. Näyttelijätär arvelee ajan Ruotsissa tekevän perheelle hyvää.

- Toivottavasti lapset oppivat ruotsin kielen.

Ainoat oikeat -elokuvassa Anna-Maija Tuokko puntaroi Ilkka Villin ja Antti Reinin esittämien roolihahmojen välillä. Tuokko kertoi, että hän ottaa mielellään kollegoilta palautetta töistään. Musikaaleissa loistaneelle Tuokolle elokuvan päärooli oli uusi kokemus.

- On erilainen ensi-ilta, kun en voi tehdä muuta kuin istua ja katsoa, Tuokko sanoi.

Elokuvassa näyttelevä Kiti Kokkonen näyttelee myös Saara Cantellin ohjaamassa Onneli ja Anneli -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuoden alussa. Leffaseurana äiti Titta Jokinen.

Näyttelijä Jenni Kokander saa ensi vuonna oman ohjelman. Hän ja Inka Kallén ikävöivät Ainoat oikeat -elokuvan työryhmää. Elokuvan ensi-ilta on 27.12

Kommentoi »