Apu

Maria Ylipää muuttaa Ruotsiin

Maria Ylipää muuttaa Ruotsiin
Maria Ylipää muuttaa perheensä kanssa kahdeksi vuodeksi Ruotsiin.
Julkaistu: 19.12.2013

Musikaalitähti Maria Ylipää on parhaillaan äitiyslomalla,  mutta nauroi hairahtaneensa välillä keikoille. Ylipää muuttaa ensi vuonna kahdeksi vuodeksi perheensä kanssa Ruotsiin, jossa hän jatkaa Kristina från Duvemåla -musikaalin pääroolissa. Ensimmäisen vuoden perhe viettää Göteborgissa, jossa musikaali saa ensi-iltansa.

- Olen hyvillä mielin ja tosi kiva lähteä. Roolihan on sama kuin aiemmin, Maria kertoi Ainoat oikeat  - elokuvan kutsuvieraensi-illassa.

Näillä näkymin perhe asuu Ruotsissa kaksi vuotta. Perheeseen kuuluu kolmekuisen tyttövauvan lisäksi Inari-tytär, 5. Näyttelijätär arvelee ajan Ruotsissa tekevän perheelle hyvää.

- Toivottavasti lapset oppivat ruotsin kielen.

Ainoat oikeat -elokuvassa Anna-Maija Tuokko puntaroi Ilkka Villin ja Antti Reinin esittämien roolihahmojen välillä. Tuokko kertoi, että hän ottaa mielellään kollegoilta palautetta töistään. Musikaaleissa loistaneelle Tuokolle elokuvan päärooli oli uusi kokemus.

- On erilainen ensi-ilta, kun en voi tehdä muuta kuin istua ja katsoa, Tuokko sanoi.

Elokuvassa näyttelevä Kiti Kokkonen näyttelee myös Saara Cantellin ohjaamassa Onneli ja Anneli -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuoden alussa. Leffaseurana äiti Titta Jokinen.

Näyttelijä Jenni Kokander saa ensi vuonna oman ohjelman. Hän ja Inka Kallén ikävöivät Ainoat oikeat -elokuvan työryhmää. Elokuvan ensi-ilta on 27.12

Kommentoi »