Maija-Liisa Peuhu: "On ihanaa tehdä vielä töitä tässä iässä"
Puheenaiheet
Maija-Liisa Peuhu: "On ihanaa tehdä vielä töitä tässä iässä"
Ulla Taalasmaan rooliin Salatut elämät -sarjaan palannut Maija-Liisa Peuhu, 72, ei haikaile eläkkeelle.
6.11.2014
 |
Apu

Maija-Liisa Peuhu, 72, palasi vuosi sitten Ulla Taalasmaan rooliin Salatut elämät -sarjaan.

– Minulla piti ensin olla vain kaksi kuvauspäivää viikossa. Nyt niitä on usein kolme ja ehkä tulvaisuudessa enemmänkin. Muita töitä en oikein ehdi ottamaan, sillä kuvauspäivät ovat milloin sattuu.

Näyttelijä ei haikaile eläkkeelle.

– On ihanaa, että saan tehdä töitä vielä tässä iässä. Eläkkeelle en halua ollenkaan. Mutta voihan olla, että jossain vaiheessa töitä ei voi enää tehdä. Minusta tuntuu, että nuoremmilla on enemmän kaikenlaista kremppaa kuin minulla, Peuhu kerstoi eilen Hanna Variksen taidenäyttelyn avajaisissa Galleria Brondassa.

Peuhu kertoo saavansa Ulla Taalasmaan roolista usein palautetta.

- Moni tulee sanomaan, että Ulla muistuttaa tätiäni tai anoppiani. Mutta jotkut rohkeat myöntävät, että Ullahan on aivan kuin minä.

- Kun sarjaa alettiin tehdän, sain muutaman sivun pituisen liuskan, jossa kerrottiin roolihahmoni luonnekuvaus. Silloin ajattelin, että eihän Ulla voi tällainen olla. Nykyään tuntuu, että oli Ulla kuinka hullu tai kamala, kaikki sopii Ullalle. Pohjimmiltaan hän on hyvä ihminen, vaikka välillä mokaa.

Näyttelijä on siviilissa jo kolmen lapsen mummo. 18- ja 19- vuotiaiden lisäksi Marja-Liisalla on nelikuinen lapsenlapsi.

- Lapsenlapset kutsuvat minua mummoksi. Nimitys sopii minulle, koska minulla oli niin hyvä mummo itselläni. 

Kommentoi »