Apu

Lordi tsemppasi Saara Aaltoa finaaliin

Lordi tsemppasi Saara Aaltoa finaaliin
Saara Aalto sai saman esiintymisnumeron kuin monsterit Ateenassa.
Julkaistu: 11.5.2018

Euroviisujen lehdistökeskuksessa syntyi samanlainen kaaos kuin Helsingin olympiastadionilla 1952 Paavo Nurmen tuodessa soihdun.

Kahdentoista vuoden takainen viisuvoittaja Lordi ilmestyi tapaamaan naista, joka ei pelkää hirviöitä enää. Saara Aalto sai yksinkertaiset vinkit finaaliin:

- Ole oma ittes, älä yritä olla mitään muuta. Sen pitää tulla sydämestä.

Saara Aalto ja Lordi huomattiin euroviisujen lehdistökeskuksessa.

Aallolla on juuri takanaan finaalin ensimmäiset harjoitukset, ja hänelle on langennut sama esiintymisnumero 17 kuin oli Lordilla Ateenassa.

Semifinaalin ratkaiseva ponnistus ei Aaltoa enää rasita, ja mieli on luottavainen, koska finaalissa ”yleisöllä on vielä paljon parempi meininki”.

- Olen saanut oikeasti levätä, mikä on ollut tosi harvinaista viimeisen kahden vuoden aikana. Täällä kukaan ei odota minun tekevän muuta kuin euroviisuja.

Aalto toivoo kotiyleisöltä iloista kannustusmeininkiä. Oli sijoitus mikä hyvänsä, niin hienosti on pärjätty jo tähän asti.

- Olisi ihanaa, että kaikki suomalaiset osaisivat iloita siitä. Se on mun näköinen esitys, semmoinen kuin itse halusin, ja toivoisin, että kaikki olisivat messissä, että tuetaan Saaraa just semmoisena kuin se on, Aalto sanoo.

Viisustaroilla oli VIP-kuljetus.

Finaaliin Aalto lähtee avoimin mielin, vapaina turhista paineista.

- Tietenkin tekisi mieli sanoa, että toiseksihan mä tuun, mutta realistisesti luulen, että on hyvät mahikset tulla kymmenen joukkoon. Sitä mä uskallan realistisesti ajatella.

Ja jos Lordilta kysyt:

- Totta kai voi voittaa, ei ole mitään syytä, miksi ei voisi, se on hyvä biisi, hirviö sanoo.

Tästä lähdetään. Vedonlyöjät eivät voittoon usko, mutta toisaalta: samat vedonlyöjät eivät uskoneet edes Aallon finaalipaikkaan.

Kommentoi »