Loppuelämän kodin remontoinut Jonne Aaron: "Viihdyn paljon omissa oloissani"
Puheenaiheet
Loppuelämän kodin remontoinut Jonne Aaron: "Viihdyn paljon omissa oloissani"
Uuden Rooma-kappaleen tänään julkaissut Jonne Aaron kaipaa nykyään enemmän omaa rauhaa. Uusi koti sijaitsee keskustan ulkopuolella, laulajan lapsuusmaisemissa.
Julkaistu 15.6.2016
Apu

Jonne Aaron julkaisi tänään uutta musiikkia. Rooma-kappaletta Jonne rakensi vuoden ajan.

- Rooma on palapelinä koottu biisi. Olen pitänyt pitkiä välejä ja sitten palannut siihen. Luin jostakin, että J.Karjalaisen Telepatiaa-kappale olisi tehty samalla tavalla: yhdistelty eri tarinoita ja fiiliksiä. Lopulta palaset loksahtivat yhdeksi tarinaksi.

Laulaja on tehnyt seuraavaa levyä rauhassa ja käyttänyt aikaa uuden kodin ja pihan laittamiseen. Jonne  osti talon lapsuusmaisemistaan Tampereelta. 360 neliöisen talon kunnostaminen ja sisustaminen ei ole tapahtunut hetkessä.

- Uudessa kodissa on studiota myöten kaikki mitä tarvitsen. Pihatyöt ovat vielä kesken, samoin julkisivu, mutta olen viihtynyt todella hyvin. Oli hyvä aika päästä pois keskustasta. Luonto on lähellä ja linnut laulavat. On ollut kiva syödä aamupalaa omalla terassilla.

Elokuussa 33 vuotta täyttävä on huomannut kaipaavansa iän myötä omaa rauhaa.

- Viihdyn nykyään paljon kotona omissa oloissani. Olen tehnyt tätä kotia loppuelämäksi, mutta koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Elinaikaansa ei voi tietää, eikä täältä mitään saa mukaansa. Mutta nautitaan nyt, kun voidaan.

Kommentoi »