Lola Odusoga: Selviytyjät oli siisti kokemus kaikkine kauheuksineenkin!
Puheenaiheet
Lola Odusoga: Selviytyjät oli siisti kokemus kaikkine kauheuksineenkin!
Lola Odusogan kesäkuu on kulunut Selviytyjien kuvauksista toipuessa. Kesällä hän yrittää pitää kalenterin mahdollisimman tyhjänä ja nauttia Ruisrockista.
Julkaistu 28.6.2018
Apu

Selviytyjien seuraavaa tuotantokautta kuvattiin huhti—toukokuussa Filippiineillä. Ohjelma esitetään tv:ssä ensi keväänä. Siihen asti Selviytyjissä mukana olleen Lola Odusogan on pidettävä hurjimmat viidakon tarinat salaisuutena.

– Mukana olleet selviytyjät ovat voineet kertoa seikkailustaan vain parilla lauseella, sopimukset rajoittavat paljastuksia, Odusoga sanoo.

– Oli mielenkiintoista nähdä, miten Selviytyjiä tehtiin. Kaikkihan tietävät, että nälkä, kuumuus ja virikkeiden puute ovat ne asiat, jotka kuvauksissa rasittavat. Ne kuuluvat formaattiin, kuten juonittelu ja tietyt tehtävät.

Kuvaukset olivat pitkälti sitä, mitä Odusoga odottikin. Mukana oli tosin yllätyksiäkin.

– Vaikka olen tehnyt paljon tv-työtä, yllätyn aina esimerkiksi siitä, miten tietyt jutut osataan näyttää tv:ssä niin, että asiat tulevat halutulla tavalla esiin. Mukana oli positiivisia yllätyksiä ja pettymyksiäkin odotuksiin nähden. Edellistä tuotantokautta katsoessani kaikki saarielämään liittyvä näkyy ehkä tv:ssä erilaisena kuin mitä se on paikan päällä.

Kaiken kokemansa jälkeen Odusoga menisi uudestaan Selviytyjiin.

– Menisin uudestaan. Se oli siisti kokemus kaikessa kauheudessaankin. Voin suositella, olisipa kaikilla mahdollisuus saada sellainen kokemus. Siinä voi oppia paljon itsestään ja suhtautuminen moneen asiaan voi muuttua.

Odusogan kesäkuu on kulunut kokemuksesta toipuessa. Seuraavaksi on tiedossa juontamista ja mallien kouluttamista sekä uusien työprojektien suunnittelua.

Aiemmin kesän kohokohtiin on kuulunut automatka Eurooppaan lasten kanssa. Tänä kesänä automatka jää väliin, kun omat ja lasten menot ovat jo täyttäneet kalenterin.

– Ensi viikonloppuna tulee taas yksi vuosi täyteen. Syntymäpäivää en aio juhlia sen kummemmin. Viime vuonna täytin pyöreät 40 vuotta, ja syntymäpäivänä vietimme mökkielämää ilman sen suurempia juhlia.

Lola Odusogan kesään kuuluu ehdottomasti Ruisrock, sinne hän suunnistaa tänäkin kesänä.

– En ole edes katsonut esiintyjälistaa, se ei ole tärkeintä. Ruisrockissa parasta on kotikaupungissa järjestettävä tapahtuma ja sen tunnelma!

Kommentoi »