Linnan upeimmaksi kehuttu Tiina Lymi: ”Ei ole tärkeää, mitä ulkonäöstäni ajatellaan”
Puheenaiheet
Linnan upeimmaksi kehuttu Tiina Lymi: ”Ei ole tärkeää, mitä ulkonäöstäni ajatellaan”
Tiiviiseen tahtiin töitä paiskinut Tiina Lymi on ikävöinyt syksyllä perhettään.
Julkaistu 16.12.2015
Apu

Näyttelijä-käsikirjoittaja Tiina Lymi odottaa jo hartaasti pian koittavaa joululomaa. Hän aikoo vetäytyä lähipiirinsä kanssa mökille ja ottaa hengähdyshetken kiireiseen arkeensa.

– Olen ikävöinyt perhettäni kiireideni keskellä ja haluankin viettää joulun heidän kanssaan. Aion vastata puhelimeen ainoastaan parhaille ystävilleni. Minulla on ollut niin kova hoppu viime aikoina, että mietin Linnan juhlissakin, kehtaanko vastata pariin kolmeen sähköpostiin, Tiina nauroi.

Linnan kuningattareksikin tituleerattu Tiina keräsi itsenäisyyspäivän juhlissa paljon huomiota Mert Otsamon suunnittelemassa rohkeassa kultakoristeisessa iltapuvussa. Yhteistyö nuoren suunnittelijan kanssa teki Tiinaan vaikutuksen.

– Mert on tosi hieno nuori kundi – jopa yllättävän nuori taitoihinsa nähden. Näin hänessä aitoa taiteilijuutta ja vision hakemista, joita tunnistan itsessänikin monessa tilanteessa.

– Olihan se tietysti hienoa, että sain positiivista palautetta lookistani. Mutta oikeastaan se ei ole mielestäni tärkeää, mitä ihmiset ulkonäöstäni ajattelevat. Paljon merkittävämpää on se substanssi, mitä ihmisen pään sisällä on, Tiina pohdiskeli.

Seuraavaksi Tiina nähdään telkkarissa käsikirjoittamassaan Kohtuuttomuuksia -draamakomediassa, jossa hän myös näyttelee. Itse kirjoittamisprosessi ei ole Tiinalle useinkaan kovin mieleinen, vaikka lopputulos palkitseekin.   

– Periaatteessa inhoan kirjoittamista, enkä usko, että pystyisin esimerkiksi kirjoittamaan kirjoja. Minulla on kuitenkin kova tarve tähdätä valmiiseen tekstiin ja tuottaa jotain näyttämölle tai elokuviin. Olen esittävien taiteiden nainen sydänjuuriani myöten, Tiina kertoi.

Kommentoi »