Leikkauksesta toipuva Jaana Puupponen: Uusi koti Espanjasta!
Puheenaiheet
Leikkauksesta toipuva Jaana Puupponen: Uusi koti Espanjasta!
Ex-tanssija Jaana Puupposen lonkka operoitiin joulukuussa.
27.2.2016
 |
Apu

Oopperan ballerinana tutuksi tulleen, nykyään jo eläkkeellä olevan tanssija Jaana Puupposen alkuvuosi on kulunut lonkkaleikkauksesta toipuessa. Kolmisen kuukautta sitten operoidun tanssijan mukaan tervehtymisjakso on ollut raskas, mutta vähitellen elämä on alkanut taas hymyillä.

– Olihan se ihan hirveää aluksi, sillä elämäntapani on ollut aina liikunnallinen, enkä ole koskaan aiemmin ollut kolmea kuukautta paikallani. Leikkaus onnistui kuitenkin hyvin ja toipuminen on ollut nopeaa. Tänään rokataan taas, Jaana lupaili tanssijakollega Aira Samulinin 89-vuotisjuhlissa tanssiravintola Bottalla. 

Vaikka 54-vuotiaalla Jaanalla on takanaan pitkä ura tanssijana, hän on aiemmin säästynyt vammoilta. Kymmenen vuotta sitten ballerinan uransa lopettanut Jaana onkin ollut tähän asti pieni lääketieteellinen ihme.

– Onhan se vähän huvittavaakin, että ensimmäinen vamma sattui eläkkeellä – mutta sellaista se elämä on. Nyt iloitsen siitä, että olen taas päässyt pikkuhiljaa palailemaan työelämään ja opetustöideni pariin.

Espanjaan golfaamaan

Toipumisen ohella Jaanan ajatukset ovat pyörineet viime aikoina asuntokaupoissa. Jokin aikaa sitten hän osti miehensä Hans Ahokaisen kanssa kakkoskodin Espanjan Alicantesta.

– Ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin! Tämä oli sellainen vaimon heräteostos. Kunhan saamme asiat Suomessa järjestykseen, lähdemme paikan päälle lomailemaan ja tekemään vähän remonttia, Jaana suunnitteli.

Golfaamista rakastava pariskunta aikoo tulevaisuudessa viettää pidempiäkin aikoja Alicanten viheriöillä.

– Kyllähän se on ajatuksena, että voisimme viettää Espanjassa talvet. Eläkkeellä sellainen on mahdollista. Viimeistään tässä iässä on aika toteuttaa unelmia, jotka ovat pyörineet jo pitkään päässä. 

Kommentoi »