Laura Voutilaisen sinkkukesä: "Menen hetken kerrallaan"
Puheenaiheet
Laura Voutilaisen sinkkukesä: "Menen hetken kerrallaan"
Laura Voutilainen haluaisi vierailla tänä kesänä festareilla myös yleisön joukossa.
1Kommenttia
Julkaistu 10.6.2016
Apu

Laura Voutilainen avaa tänään keikkakesänsä Ikaalisten IskelmäParatiisissa. Tiiviisti kesän keikkailevalla laulajalla on edessä hieman erilainen kesä, sillä Laura jätti pitkäaikaisen puolisonsa Juha Heikkilän kanssa eropaperit viime elokuussa.

- Miten sen nyt laskee. Kyllä tämä on selkeämpi sinkkukesä kuin edellinen. Odotuksia minulla ei ole. Menen päivän ja hetken kerrallaan.

18-vuotiaasta asti keikkaillut laulaja haaveilee, että pääsisi edes kerran kesän aikana osallistumaan festareille yleisön joukossa.

- Keikat ovat rytmittäneet nuoresta asti kesiäni. Kun nyt kuljen keikkamatkoilla tuolla huoltoasemilla, siellä on koko ajan ylivirittynyt tunnelma pitkä kuuma kesä -hengessä. Sellaista tilaa en ole töiden takia päässyt oikein kokemaan. Olen viimeksi ollut yleisössä festareilla 15 vuotta sitten. Jos nyt tänä kesänä olisi taas aika.

Tänäkin kesänä keikat rytmittävät viikkonloppuja. 41-vuotias Voutilainen arvelee jaksavansa vaihtelevaa keikkarytmiä hyvän kuntonsa ansiosta. Hän urheilee ja pyrkii syömään säännöllisesti.

- Parikymppisenä en edes huomannut, jos olin väsynyt. Saatoin mennä leffaan ja nukahtaa sinne vartin jälkeen. Nyt huomaan väsymyksen helpommin, vaikka kyllä minulla vieläkin riittää virtaa.

Kesällä Laura viimeistelee lokakuussa julkaistavaa studioalbumia, jolta on julkaistu Miks ei -single.

1 kommentti