Laura Voutilainen: "Olen käynyt läpi pelkojani"
Puheenaiheet
Laura Voutilainen: "Olen käynyt läpi pelkojani"
Laura Voutilainen on joutunut eron jälkeen kysymään itseltään, uskaltaako astua uuteen. Hänen oma vastauksensa kysymykseen kuuluu "no hitto miks ei"!
8.6.2017
 |
Apu

Laura Voutilainen kertoo, että uudenlaisen tyylin löytäminen artistina kesti pitkään. Syy hankaluuteen limittyy Voutilaisen kahden vuoden takaiseen avioeroon. Pitkällinen hinkkaus tuotti lopulta tulosta albumin Miks ei muodossa, vaikka "välillä alkoi usko loppua".

– Minulla on hinku olla tässä ja nyt, mutta samaan aikaan pitäisi pystyä sisällyttämään biiseihin elämääni ja tämän ikäisen ihmisen teemoja, Voutilainen, 42, miettii.

Laura Voutilainen tunnustaa, että isoegoiset artistit vievät parisuhteessa usein paljon tilaa.

– Olen kovatahtoinen. Pitäisi muistaa antaa tilaa toisellekin, sillä yksi ihminen ei voi hallita kaikkea, Voutilainen tietää.

Voutilaisen ura on kestänyt jo 20 vuotta. Mitään juhlakonserttia hän ei aio järjestää, koska pitää niitä hieman vanhanaikaisina. Artistin mielestä menneitä vuosia käsiteltiin sopivasti kevään ajan Vain elämää -ohjelmassa.

– Ihminen kasvaa ja kehittyy, enkä ole sama ihminen kuin 20 vuotta sitten. Mihin tämä johtaa? En edes uskalla avata sitä ovea. Olen käynyt kaikenlaisia pelkoja läpi, ja niitä käyn läpi levylläkin.

Lue lisää Laura Voutilaisesta Avusta 23/2017.

1 kommentti