Apu

Elämäni biisi -laulaja Tero Vesterisen pitkän suhteen salaisuus on rehellisyys: "12 vuotta kosinnan jälkeen sain myöntävän vastauksen"

Elämäni biisi -laulaja Tero Vesterisen pitkän suhteen salaisuus on rehellisyys: "12 vuotta kosinnan jälkeen sain myöntävän vastauksen"
"Pystymme puhumaan toisillemme kaikesta ja ilman puhetta mistään ei kyllä tule mitään. Lapsiperheen arjessa yhteinen aika on kortilla, joten kaikki kannattaa ottaa irti niistä pienistä hetkistä, jolloin saa olla kaksistaan", laulaja Tero Vesterinen kertoo.
Julkaistu: 10.9.2022

Laulaja Tero Vesterinen vastaa puhelimeen jostain Joensuun ja Porvoon välimaastosta. Vesterinen yhtyeineen -orkesterin keulahahmo kertoo kuluneen vuoden sujuneen railakkaasti musiikin parissa.

– Kesäkiertue päättyy tällä viikolla, sitten takana on 38 keikkaa. Samaan aikaan olemme tehneet uutta musiikkia ja syksy menee Elämäni ­biisissä. Se on tuttu ohjelma, olemme katsoneet sitä aiemmin yhdessä perheen kanssa.

Laulaja saikin iskäpisteitä lapsiltaan, kun häntä pyydettiin mukaan musisoimaan.

– 7- ja 12-vuotiaat lapseni olivat tästä eniten innoissaan, mutta oletan, että muutaman vuoden päästä omat vanhemmat alkavat hävettää heitäkin oikein urakalla, hän nauraa.

Isän julkisuuteen jälkikasvu on jo tottunut.

– Nuorempaa saattaa joskus harmittaa, jos joku tulee pyytämään yhteiskuvaa ja vie iskän huomiota. Muuten onneksi minulla on heidän mielestään hyvä ammatti, vaikka olenkin joskus liikaa poissa kotoa.

Vesterisen vuoteen mahtuu myös erityisen hieno hetki, sillä laulaja meni toukokuussa naimisiin.

– Olemme olleet pitkään yhdessä, mutta nyt oli sopiva hetki. Taisin kosia jo 12 vuotta sitten, joten harkinta-aikaa kertyi kotvasen verran.

Pariskunta seurusteli jo nuorempana, kunnes elämä vei heidät hetkeksi erilleen.

– Meillä on valtavan pitkä historia. Sanoisin, että pitkän suhteen salaisuus on rehellisyys. Pystymme puhumaan toisillemme kaikesta ja ilman puhetta mistään ei kyllä tule mitään. Lapsiperheen arjessa yhteinen aika on kortilla, joten kaikki kannattaa ottaa irti niistä pienistä hetkistä, jolloin saa olla kaksistaan.

Vesterisen perheessä laulu raikaa usein.

– Monesti kuulostaa lasten puuhaillessa kuin ­jukeboksi soisi, mutta kuuntelen sitä mielelläni.

  • Elämäni biisi lauantaisin klo 21 TV1.

Tero Vesterinen on laulaja, ­sanoittaja ja ­lauluntekijä.
1 kommentti