Apu

Laulaja Pepe Willberg: Mystinen tauti vei toimintakyvyn

Laulaja Pepe Willberg: Mystinen tauti vei toimintakyvyn
Pepe Willberg sai tavallista sitkeämmän kevättaudin, joka pisti pään sekaisin.
Julkaistu: 6.4.2018

Pepe Willberg kertoi torstai-iltana keskittyneensä viime aikoina matkusteluun. Pauliina-vaimonsa kanssa tulossa SIS. Deli+Café x Reloven avajaisissa juhlinut laulaja on vasta hiljattain toipunut pitkällisestä sairastelusta, mutta uusiakin matkoja oli jo kiikarissa.

- Olemme menossa Pariisiin viettämään Pauliinan synttäreitä, heinäkuun olemme kokonaan Tukholmassa. En osaa sanoa miksi olemme nyt näin innostuneita, ehkä kannattaa matkustaa, kun on kerran sopiva tilaisuus, artisti arveli.

Willberg oli yli kuukauden sairaana vastikään.

- Tein sen virheen, että ensimmäisenä kuumeettomana päivänä lauloin yli kolmen tunnin konsertin. Sen seurauksena lepäsin käytännöllisesti katsoen neljä viikkoa. Pää oli ihan sekaisin, en edes ymmärtänyt mitään. En tiedä mikä vika se oli, olin käytännössä toimintakyvytön.

Diagnoosia taudista ei tehty, vaikka laulaja kävi lääkärissä.

- Ei se välttämättä ollut influenssa, onhan noita muitakin. Sain antibiootteja mutta niistä ei ollut apua. Tiukka kortisonikuuri onneksi auttoi äänihuuliin, se helpotti tilannetta. Mutta vanhaan sotaratsuun ei mikään tappava tauti iske, laulaja nauroi.

Kommentoi »